Libnet.ro
UNICEF

10:15

Elena Udrea, retinuta 24 de ore, dupa un interogatoriu maraton de 10 ore la DNA

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, retinuta 24 de ore, dupa un interogatoriu maraton de 10 ore la DNA

Ramasa fara imunitate parlamentara, Elena Udrea a fost,marti, supusa unor audieri de procurorii anticoruptie. Ancheta procurorilor s-a prelungit pana seara tarziu. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, retinuta, dar nimic despre Gala Bute

Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore, insa comunicatul emis de Directia Nationala Anticoruptie DNA) vorbeste de toate celelalte dosare ale ei, mai putin despreGala Bute. Nu doar ca nu se aminteste gala de box, dar printre faptele care au dus la retinere nu mai apare darea de mita acuzatia principala din Dosarul Gala Bute), iar pentru spalarea de bani Udrea a ramas cu un singur cap de acuzaredintr-un alt dosar, care nu priveste gala de box.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft. Elena Udrea va fi dusa in arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentata judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft.

Elena Udrea, citata la DNA, dupa ce hotararile de incuviintare a arestarii au fost publicate in Monitorul Oficial

Elena Udrea a fost citata, marti dimineata, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore pentru trafic de influenta si spalare de bani (VIDEO)

Elena Udrea va fi retinuta, marti seara, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru trafic de influenta si spalare de bani, a anuntat unul din avocatii acesteia. Ordonanta de retinere a fost.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

Elena Udrea a ajuns la sediul DNA: Voi da declaratii in dosarul Microsoft (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, marti dupa amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce procurorii au trimis in cursul diminetii o citatie deputatului. La intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a precizat.

VIDEO. Elena Udrea este audiata la DNA, dupa ce deputatii au votat pentru arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft

Elena Udrea a fost citata, marti, in jurul pranzului, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Elena Udrea a fost citata la DNA, dupa avizarea retinerii si arestarii sale

Elena Udrea a fost citata de procurori sa se prezinte marti la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a dat avize pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare.

Cum s-a aparat Elena Udrea in fata colegilor din Parlament

Deputatul Elena Udrea, a declarat, luni, in Plenul Parlamentului, reunit pentru a lua o decizie cu privire la cererile DNA, ca doreste sa aiba un singur discurs privitor la acuzatiile facute pe numele ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )