Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Vezi video in articol. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, aseara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft, urmand ca astazi sa se judece propunerea de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft. Elena Udrea a parasit in catuse sediul DNA. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta. Cand a ajuns la arest, Elena Udrea nu mai avea catusele la maini. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft: cum isi petrece cele 24 de ore in arest

Elena Udrea, retinuta 24 de ore in dosarul Microsoft, si-a petrecut noaptea de marti spre miercuri in arestul Politiei Capitalei, departe de camerele de luat vederi ale jurnalistilor. Fostul ministru al Turismului va fi prezentat miercuri judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunerea de arestare preventiva.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft. Elena Udrea va fi dusa in arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentata judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft, afla azi daca va fi arestata preventiv

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore in Dosarul Microsoft si urmeaza sa fie dusa, astazi, de procurori la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), cu solicitare de emitere a mandatului de arestare preventiva. Procurorii DNA o acuza de trafic de influenta si spalare de bani in dosarul Microsoft.

100 de Minute: De ce este acuzata Elena Udrea in dosarul Microsoft

Elena Udrea este, in aceste momente, in fata judecatorilor Curtii Supreme care vor decide daca emit mandat de arestare preventiva. Antena 3 a obtinut referatul procurorilor pentru propunerea de arestare. Andreea.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore: Cum i-au disparut catusele de la sediul DNA pana in arestul Capitalei

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore dupa mai bine de zece ore de audieri, a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei. Cand a ajuns la aici, Udrea a coborat din masina Politiei fara catuse.

FOTO VIDEO Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore: Cum i-au disparut catusele de la sediul DNA pana in arestul Capitalei

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore dupa mai bine de zece ore de audieri, a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei. Cand a ajuns la aici, Udrea a coborat din masina Politiei fara catuse.

Elena Udrea, retinuta, dar nimic despre Gala Bute

Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore, insa comunicatul emis de Directia Nationala Anticoruptie DNA) vorbeste de toate celelalte dosare ale ei, mai putin despreGala Bute. Nu doar ca nu se aminteste gala de box, dar printre faptele care au dus la retinere nu mai apare darea de mita acuzatia principala din Dosarul Gala Bute), iar pentru spalarea de bani Udrea a ramas cu un singur cap de acuzaredintr-un alt dosar, care nu priveste gala de box.

Elena Udrea, retinuta 24 de ore, dupa un interogatoriu maraton de 10 ore la DNA

Ramasa fara imunitate parlamentara, Elena Udrea a fost,marti, supusa unor audieri de procurorii anticoruptie. Ancheta procurorilor s-a prelungit pana seara tarziu.

ELENA UDREA VA FI ARESTATA. A doua cerere de arestare a fost aprobata in Parlament

38 -Parlamentul a aprobat, luni seara, solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft, cu 202 voturi pentru si 65 impotriva. Ca si .

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )