Libnet.ro
UNICEF

00:07

100 de Minute: De ce este acuzata Elena Udrea in dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
100 de Minute: De ce este acuzata Elena Udrea in dosarul Microsoft

Elena Udrea este, in aceste momente, in fata judecatorilor Curtii Supreme care vor decide daca emit mandat de arestare preventiva. Antena 3 a obtinut referatul procurorilor pentru propunerea de arestare. Andreea. continuă pe Antena3

Emil Boc despre dosarul Microsoft, in care e acuzata Elena Udrea: Nimeni nu a exercitat nicio presiune asupra mea sa se incheie acel contract

Primarul Clujului, Emil Boc, totodata fost premier, a facut miercuri, 11 februarie, langa sala unde avea loc sedinta de Consiliu Local Cluj, prima sa declaratie legata de dosarul Microsoft. Boc a afirmat ca nimeni nu a exercitat niciun fel de presiune asupra sa ca sa incheie acel contract, dar si ca el nu a facut presiuni asupra nimanui pentru incheierea acelui contract.

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat.

VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni noaptea, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a deputatului PMP Elena Udrea. 219 voturi au fost in favoarea cererii de arestare, iar 102 - impotriva. Fostul ministru al Dezvoltarii aproape ca si-a implorat colegii sa nu aprobe arestarea sa.

100 de Minute: Cum a trecut Elena Udrea de la imaculata, la urmarita penal in doar 10 zile

In mai putin de ora Elena Udrea afla decizia parlamentarilor, care voteaza pentru fiecare dintre cele sase cereri de arestare emise pe numele sau. Andreea Sava a trecut in revista mecanismul comenzilor care par.

ELENA UDREA VA FI ARESTATA. A doua cerere de arestare a fost aprobata in Parlament

38 -Parlamentul a aprobat, luni seara, solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft, cu 202 voturi pentru si 65 impotriva. Ca si .

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA: Voi face declaratii in dosarul Microsoft, la cererea avocatilor

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA. 57 Elena Udrea a ajuns la sediul DNA, unde a fost asaltata de reporteri. Fac declaratii la cererea avocatilor, aprobata de doamna procuror, voi da declaratii in dosarul Microsoft a spus ea.

Ce a spus Elena Udrea la audierile de la DNA. Infractiunile detaliate pentru care procurorii au dispus retinerea

Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru trei infractiuni de trafic de influenta si una de spalare de bani. Faptele in care procurorii au dispus retinerea sunt din dosarele Microsoft, e-Romania, dar si din dosarul in care Udrea este acuzata ca ar fi cerut 500. 000 de euro de la Dinu Pescariu. Surse juridice spun ca Elena Udrea a dat doar declaratii in apararea sa in orele petrecute la DNA si nu a formulat niciun denunt.

EXCLUSIV Ce a spus Elena Udrea la audierile de la DNA. Infractiunile detaliate pentru care procurorii au dispus retinerea

Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru trei infractiuni de trafic de influenta si una de spalare de bani. Faptele in care procurorii au dispus retinerea sunt din dosarele Microsoft, e-Romania, dar si din dosarul in care Udrea este acuzata ca ar fi cerut 500. 000 de euro de la Dinu Pescariu. Surse juridice spun ca Elena Udrea a dat doar declaratii in apararea sa in orele petrecute la DNA si nu a formulat niciun denunt.

Elena Udrea a ajuns la DNA, pentru a fi audiata in dosarele Microsoft si Gala Bute

Elena Udrea a venit marti la DNA, dupa ce a fost citata de procurori, in urma avizelor de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP, in dosarele Microsoft si Gala Bute, in care este acuzata de.

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Elena Udrea a fost arestata preventiv in dosarul Microsoft si isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au admis cererea procurorilor anticoruptie in acest sens. Decizia magistratilor nu este una definitiva si poate fi atacata. De altfel, avocatii Marius Striblea si Alexandru Chiciu au contestat decizia completului de judecata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )