Libnet.ro
UNICEF

01:05

ELENA UDREA VA FI ARESTATA. A doua cerere de arestare a fost aprobata in Parlament

Antena3 Antena3,
ELENA UDREA VA FI ARESTATA. A doua cerere de arestare a fost aprobata in Parlament

38 -Parlamentul a aprobat, luni seara, solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft, cu 202 voturi pentru si 65 impotriva. Ca si . continuă pe Antena3

Elena Udrea, alte doua cereri vor fi discutate de Comisia Juridica: DNA vrea arestarea preventiva

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si retinerea si arestarea preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar pentru Elena Udrea.

UPDATE: A inceput votul in Parlament pentru ridicarea imunitatii Elenei Udrea. Prima cerere a fost aprobata: deputata poate fi urmarita penal

Plenul Camerei Deputatilor se va intruni, luni, pentru a se pronunta asupra cererii de incepere a urmaririi penale si a arestului preventiv, in cazul Udrea .

Primele doua cereri de incepere a urmaririi penale si prima cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea, aprobate de deputati (VIDEO)

UPDATE 22:03:Deputatii au aprobat cererea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, cu 219 voturi pentru si 102 voturi impotriva.

Elena Udrea poate fi arestata: Deputatii au aprobat cinci solicitari ale procurorilor DNA (VIDEO)

UPDATE 23:47:A cincea solicitare a DNA, de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in dosarul Microsoft, a fost aprobata de parlamentari cu 205 voturi pentru si 65 voturi.

Parlamentarii au decis: ELENA UDREA VA FI ARESTATA

Camera Deputatilor a aprobat, luni seara, cererea de arestare preventiva formulata in dosarul Gala Bute in cazul Elenei Udrea. Deputatii s-au pronuntat prin vot secret, cu bile, asupra cererii ministrului.

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat.

Elena Udrea, pe Facebook: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul (FOTO)

Elena Udrea a afirmat, luni seara, la scurt timp dupa ce deputatii au aprobat doua cereri de inceperea umaririi penale si o cerere pentru arestarea sa preventiva, in dosarul Gala Bute, ca Parlamentul a avut.

UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATA. Toate cererile DNA, aprobate de Parlament

Camrea deputatilor a avizat, luni seara, toate cele sase cereri ale DNA, in cazul deputatei Elena Udrea.

VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni noaptea, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a deputatului PMP Elena Udrea. 219 voturi au fost in favoarea cererii de arestare, iar 102 - impotriva. Fostul ministru al Dezvoltarii aproape ca si-a implorat colegii sa nu aprobe arestarea sa.

Elena Udrea: Solicitarea de arestare preventiva mi se pare excesiva (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, dupa ce a fost audiata in Comisia Juridica a CamereiDeputatilor, ca a cerut colegilor sai sa avizeze pozitiv cererea de urmarire penala. Eu cred ca orice perso.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )