Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elena Udrea sugereaza ca George Maior a fost demis de presedinte: Iohannis a luat o decizie gresita

B1 B1,
Elena Udrea sugereaza ca George Maior a fost demis de presedinte: Iohannis a luat o decizie gresita

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a comentat demisia lui George Maior din fruntea Serviciului Roman de Informatii, prin intermediul unei postari pe pagina de Facebook. Aceasta si-a exprimat. continuă pe B1

Fostul ofiter SRI Daniel Savu despre demisia lui George Maior: A fost un gest elegant, era de asteptat (VIDEO)

Fostul ofiter SRI si senator PSD in Comisia de control a SRI Daniel Savu a vorbit marti, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Romania Acum, difuzata de B1 TV, despre demisia lui George Maior.

George Maior despre fotografiile cu Elena Udrea si Alina Bica la Paris: SRI nu a fost implicat sub nici o forma

Seful SRI, George Maior, a declarat sambata seara intr-un interviu pentru B1 TV ca SRI nu a fost implicat sub nici o forma in realizarea fotografiilor care le-au surprins la cumparaturi in Paris pe Elena Udrea si Alina Bica, sefa DIICOT la acel moment.

George Maior: SRI nu a fost implicat sub nici o forma

Seful SRI, George Maior, a declarat ieri seara, in cadrul unui interviu la un post de televiziune, ca SRI nu a fost implicat sub nici o forma in realizarea fotografiilor care le-au surprins la cumparaturi in Paris pe Elena Udrea si Alina Bica, sefa DIICOT la acel moment, potrivit HotNews.

Demisie George Maior. Ponta: Nu este bine ca SRI sa revina sub control politic. Udrea: Cred ca este o decizie gresita a presedintelui Iohannis

Demisie George Maior. Premierul Victor Ponta il felicita pe George Maior pentru activitatea din ultimii ani de la SRI si atrage atentia presedintelui Klaus Iohannis, in perspectiva numirii unui nou sef al SRI, ca nu e bine ca SRI sa revina sub control politic. Presedintele PMP, Elena Udrea, tinde sa creada ca plecarea lui George Maior din fruntea SRI este o decizie care apartine, mai degraba, presedintelui Klaus Iohannis si nu lui George Maior.

Elena Udrea regreta demisia/demiterea lui Maior. Ce crede despre decizia presedintelui Iohannis

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a scrie pe contul sau de Facebook, ca regreta demisia/demiterea lui George Maior de la conducerea Serviciului Roman de Informatii.

George Maior: SRI nu s-a implicat in filajul de la Paris al Elenei Udrea sub nicio forma (VIDEO)

SRI nu a fost implicat in scandalul fotografierii Elenei Udrea si a fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, la cumparaturi, la Paris. Afirmatia ii apartine sefului serviciului, George Maior, care a precizat ca i-a.

Dan Tapalaga: Demisia lui George Maior a fost ceruta de Klaus Iohannis

JurnalistulDanTapalaga a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca demisia luiGeorge Maior a fost ceruta de presedintele Klaus Iohannis. Avem cateva.

100 de minute: Cine este George Maior si cine ii ia locul la sefia SRI

George Maior a demisionat marti de la conducerea SRI, dupa opt ani. Potrivit unor surse, Maior a fost fortat sa demisioneze din cauza interviului in care a amenintat Curtea.

Interviul eveniment acordat de George Maior lui Dan Andronic, inainte de demisia din fruntea SRI - Emisiune completa (VIDEO)

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, i-a acordat un interviu eveniment jurnalistului Dan Andronic cu doar cateva zile inainte de demisia din fruntea SRI. Interviul a fost difuzat exclusiv.

George Maior confirma decizia lui Iohannis de pastrare in functie: Am fost surprins cand Traian Basescu m-a numit la sefia SRI (VIDEO)

George Maior a declarat ca i-a prezentat spre evaluare mandatul de sef al SRI presedintelui Klaus Iohannis. Directorul Serviciului a precizat ca a avut mai multe intalniri cu seful statului si a recunoscut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )