Libnet.ro
UNICEF

09:15

Elena Udrea, suparata pe justitia din Romania: E muma pentru straini si ciuma pentru romani!

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, suparata pe justitia din Romania: E muma pentru straini si ciuma pentru romani!

Elena Udrea a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care critica justitia din Romania, despre care spune ca e muma pentru straini si ciuma pentru. continuă pe Antena3

Influenta Brexit asupra preturilor alimentelor din Romania nu poate fi estimata in prezent

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, sustine ca nu poate fi estimata in acest moment influenta Brexit asupra preturilor produselor agroalimentare din Romania, deoarece este prima data cand apare o astfel de situatie, in care un stat membru a votat pentru retragerea din Uniunea Europeana, potrivit unor surse din presa.

Petitie pentru lanturile de magazine din Romania impotriva Holzindustrie (VIDEO)

O noua lovitura pentru Holzindustrie Schweighofer, firma cunoscuta pentru achizitionarea si procesarea de lemn taiat ilegal. O petitie adresata lanturilor de magazine din Romania pentru a nu mai.

UniCredit, prima banca din Romania care emite un Angajament Bancar de Plata

UniCredit a emis cu succes primul Angajament Bancar de Plata realizat vreodata pe piata din Romania, pentru decontarea unei operatiuni comerciale intre Adiss SE si compania germana Huber SE, potrivit unui comunicat al bancii.

Orasul din Romania in care se traieste mai bine ca la Londra

Orasul din Europa care se afla pe primul loc in ceea ce priveste calitatea vietii este, conform indexului publicat de numbeo. com, Edinburgh din Marea Britanie, insa exista un oras din Romania.

SOR: Numarul pelicanilor din Romania a crescut(FOTO)

Societatea Ornitologica din Romania SOR) a facut parte dintr-un proiect ce a avut ca scop detalierea numarului de pelicani din Europa de Sud Est. Recensamantul International al Pelicanilor a fost.

Ancheta Comisiei Europene pe piata gazelor din Romania a pornit de la o plangere din Ungaria

Directia Generala de Concurenta DG Competition) din cadrul Comisiei Europene a declansat investigatia pe piata gazelor din Romania in urma unei plangeri depuse de o companie din Ungaria, au declarat surse din sectorul energetic, citate de Agerpres.

Surse: Investigatia Comisiei Europene privind piata gazelor din Romania, dupa o plangere a Ungariei

Investigatia pe piata gazelor din Romania a fost declansata de Comisia Europeana in urma unei plangeri depuse de o companie din Ungaria, au declarat surse din sectorul energetic.

Epstein, firma care a gestionat constructia Mega Mall si AFI Cotroceni, inchide birourile din Romania

Epstein, una dintre cele mai mari firme de project management la nivel local, a decis sa paraseasca piata din Romania, din lipsa de proiecte, urmand sa isi concentreze activitatea pe proiectele din Israel, acolo unde compania este implicata in 130 de.

Musulmanii din Romania sarbatoresc Ramazan Bairamul

Cei aproximativ 100. 000 de credinciosi de confesiune islamica din Romania sarbatoresc, incepand de marti, timp de trei zile, Ramazan Bairamul, care marcheaza sfarsitul celor 30 de zile de post aspru, in care nu au avut voie sa manance sau sa bea apa de la rasaritul soarelui si pana la apus, potrivit Mediafax.

Ministrul Justitiei nu exclude posibile amnistieri sau gratieri: in penitenciarele suprapopulate din Romania sunt conditii proaste de 26 de ani

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat ca in penitenciarele suprapopulate din Romania sunt conditii proaste de 26 de ani. Din acest motiv, ministrul a mai precizat ca nu exclude initierea unor am.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )