Libnet.ro
UNICEF

08:45

UniCredit, prima banca din Romania care emite un Angajament Bancar de Plata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit, prima banca din Romania care emite un Angajament Bancar de Plata

UniCredit a emis cu succes primul Angajament Bancar de Plata realizat vreodata pe piata din Romania, pentru decontarea unei operatiuni comerciale intre Adiss SE si compania germana Huber SE, potrivit unui comunicat al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Doamna cu pantofi albastri. Povestea din Romania care a cucerit internetul. Ce s-a intamplat intr-o sala de judecata din Sibiu

O tanara avocata din Sibiu a postat pe Facebook un mesaj emotionat care arata ca, dincolo de roba de judecator, dincolo de teancurile de dosare si cazuri nerezolvate, in sistemul judiciar din.

FOTO: Jaf armat la o banca din Bistrita. Barbatul nu purta masca

Un atac armat a avut loc, marti dimineata, la o banca din Bistrita.

Jaf armat la o banca din Bistrita. Unitatea bancara nu avea paznic, ci doar sistem supraveghere si alertare

Jaf armat la o banca din Bistrita. Un barbat inarmat a intrat intr-o sucursala bancara din centrul orasului, a amenintat o pe casiera si celalte persoane aflate in acel moment in.

Jaf la o banca din Bistrita. Angajatii au fost amenintati cu o arma (VIDEO)

Jaf la o banca din Bistrita. Un barbat inarmat a intrat in sucursala unei banci de pe Calea Moldovei si a reusit sa plece cu o suma importanta de bani, informeaza B1 TV. Totul a durat.

Atac armat la o banca din Bistrita

Un atac armat a avut loc, marti dimineata, la o banca din Bistrita.

Opt televiziuni in limba maghiara pe piata din Romania. Producatorul Rambo, Total Recall si Terminator 3, cel care vrea sa licentieze

Opt posturi in limba maghiara ar urma sa aparea pe piata din Romania. Chilii TV, Izaura TV, Joy TV, Kiwi TV, Mozi+, Prime, Super TV 2, Zenebuti sunt cele opt programe pe care un producator de la.

Musulmanii din Romania sarbatoresc Ramazan Bairamul

Cei aproximativ 100. 000 de credinciosi de confesiune islamica din Romania sarbatoresc, incepand de marti, timp de trei zile, Ramazan Bairamul, care marcheaza sfarsitul celor 30 de zile de post aspru, in care nu au avut voie sa manance sau sa bea apa de la rasaritul soarelui si pana la apus, potrivit Mediafax.

Noul impozit forfetar sperie firmele mici din Romania

Noul impozit forfetar a ajuns spaima firmelor mici din Romania. Pesedintele ANAT spune ca impozitul specific in turism ar trebui sa ieftineasca pachetele turistice.

Frizerul, bucatarul si confectionerul, cele mai putin respectate meserii din Romania

Frizerul, bucatarul si confectionerul sunt considerate cele mai putin respectate categorii profesionale din Romania, iar medicul, profesorul si zidarul se numara printre cele mai respectate, potrivit unui studiu realizat in cadrul campaniei Romania.

Ministrul Justitiei nu exclude posibile amnistieri sau gratieri: in penitenciarele suprapopulate din Romania sunt conditii proaste de 26 de ani

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat ca in penitenciarele suprapopulate din Romania sunt conditii proaste de 26 de ani. Din acest motiv, ministrul a mai precizat ca nu exclude initierea unor am.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )