Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un elev de 14 ani din Ploiesti s-a ales cu un traumatism cranian dupa ce a fost batut de mai multi colegi

Antena3 Antena3,
Un elev de 14 ani din Ploiesti s-a ales cu un traumatism cranian dupa ce a fost batut de mai multi colegi

Un elev de 14 ani din Ploiesti s-a ales cu un traumatism cranian dupa ce a fost batut de mai multi colegi. Din primele verificari ale politistilor, acestia au aflat ca intre victima de 14 ani si un coleg. continuă pe Antena3

Tanara de 20 de ani din Rovinari a luat o masina la ocazie. Cand a ajuns la destinatie, masina nu a oprit. A fost dusa apoi intr-o garsoniera unde a fost violata. Descoperirea neasteptata facuta de medicii legisti

Tanara de 20 de ani a luat o masina la ocazie, unde se aflau trei barbati. Cand a ajuns la destinatie, masina nu a oprit in Bilteni, acolo unde tanara voia sa coboare, ci a continuat deplasarea.

Rasturnare de situatie in cazul fetei de 13 ani din Gorj care este gravida cu vecinul de 63 de ani

Procurorul care cerceteaza cazul minorei de 13 ani, din comuna Negomir, care a ramas insarcinata cu vecinul de 63 de ani, a schimbat incadrarea faptelor. Barbatul este acuzat acum de viol. Initial,.

Barbat de 63 de ani din Gorj, cercetat dupa ce ar fi facut sex cu o fata de 13 ani si ar fi lasat-o insarcinata

Un barbat de 63 de ani din comuna Negomir, judetul Gorj, este cercetat in libertate, dupa ce ar fi lasat insarcinata o fata in varsta de 13 ani.

Cosmarul unei fetite de 11 ani din Botosani. Barbatul ar fi putut sa ii fie tata

O copila de doar 11 ani din Botosani a trecut prin clipe de cosmar. Cosmarul fetitei s-a petrecut in localitatea Frumusica din judetul Botosani. Aceasta a fost agresata sexual de un barbat de 42 de ani,.

O fetita de cinci ani din Brasov a suferit arsuri grave cu ulei incins. A fost transportata cu elicopterul SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti

O fetita de cinci ani, din localitatea brasoveana Fagaras, a fost transportata, joi, cu elicopterul SMURD, la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitala, dupa ce s-a ars cu ulei, a informat Inspectoratul.

La mormantul dintre brazi, pomenire cu delegati de la Ambasada Germaniei. Traditia de 14 ani intr-un sat din Neamt

Ambasada Germaniei la Bucuresti a fost reprezentata pentru prima data la comemorarea ostasilor ucisi in septembrie 1944 in padurea din comuna Tarcau.

webPR Marti incepe METAL SHOW TIB la Romexpo!/ Cel mai mare targ tehnic din ultimii zece ani din Romania

METAL SHOW TIB 2019, cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania, incepe marti la Romexpo, Bucuresti. Intre 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie te asteapta la METAL SHOW TIB cu PREMIERE si OFERTE DE NERATAT .

Va deveni mama la 11 ani din cauza unei noi legi controversate! Copila a fost rapita de pe strada si violata

O copila de 11 ani a fost rapita si violata de un barbat de 26 de ani. Juan Leon-Gomez a rapit-o de pe strazile din Massillon, Ohio, spun politistii. Mai grav e ca fata, desi are doar 11.

Boala mainilor murdare face ravagii printre copii. O fetita in varsta de trei ani, din Iasi a decedat

Medicii semnaleaza in ultima perioada tot mai multe cazuri de afectiuni, in ceea ce privesteinfectiile cu Escherichia coli care pot face ravagii printre copii. Luni, la Iasi, o fetita de doar trei ani .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )