Libnet.ro
UNICEF

18:00

Elev, dupa proba obligatorie la BAC: A fost total anapoda, cred ca este cel mai potrivit cuvant

Adevărul Adevărul,
Elev, dupa proba obligatorie la BAC: A fost total anapoda, cred ca este cel mai potrivit cuvant

Anapoda, accesibil sau naspa - acestea au fost cel mai des auzite reactii dupa proba obligatorie la Bacalaureat 2018, care a avut loc miercuri, 27 iunie. Multi tineri s-au aratat dezamagiti de faptul ca subiectele au fost dificile, altii spera sa ia o nota de trecere si sa-si vada de treaba. continuă pe Adevărul

Subiecte proba obligatorie BAC 2018. Cine s-a pregatit nu avea cum sa nu se descurce

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2018 a continuat miercuri, cu proba obligatorie a profilului: Istorie, pentru elevii de la profilul Uman, si Matematica, pentru cei de la Real.

SUBIECTE ISTORIE BAC 2018. Reactie naucitoare dupa proba obligatorie la BACALAUREAT 2018

SUBIECTE ISTORIE BAC 2018 Zeci de parinti si-au asteptat in ploaie copiii sa iasa de la a doua proba a Bacalaureatului 2018, la Liceul Tehnologic de Marina din Galati. Emotiile i-au coplesit pe multi elevi,.

Elev la liceu de elita, dupa proba la matematica de la Bac 2018: Sistemul de invatamant romanesc este absolut oribil

Parerile despre subiectele la probele de matematica si istorie de la Bacalaureat 2018 au fost impartite in randul candidatilor.

SUBIECTE BAC ISTORIE. Elevii sustin proba obligatorie a profilului

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Ultima proba scrisa - cea la alegere a.

SUBIECTE BAC MATEMATICA. Elevii sustin proba obligatorie a profilului

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului. Ultima proba scrisa - cea la alegere a.

BACALAUREAT 2018. Bacalaureatul continua miercuri cu proba obligatorie a profilului

Prima sesiune a examenului de bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului, iar ultima proba scrisa, cea la alegere a profilului si specializarii, este programata.

Bacalaureat 2018:Miercuri are loc proba obligatorie a profilului

Cei peste 136. 871 de candidati din toate promotiile care s-au inscris pentru examenul de bacalaureat sustin miercuri proba obligatorie a profilului, relateaza News. ro. Afisarea primelor rezultate, in centrele de examen si pe site-ul bacalaureat. edu. ro, este prevazuta pentru data de 4 iulie.

Subiecte Matematica si Istorie BAC 2018. Examenul continua cu proba obligatorie a profilului

Absolventii de clasa a XII-a din cadrul profilului uman sustin miercuri cea de-a doua proba scrisa din cadrul examenului de BAC 2018 la Istorie, iar cei de la real la Matematica.

SUBIECTE BAC 2018 Romana. Elevii clasei a XII-a sustin prima proba la BAC, cea de Limba si Literatura Romana

SUBIECTE BAC 2018 Romana. Elevii care au absolvit clasa a XII-a sustin luni, 25 iunie, prima proba la BAC, cea de Limba si Literatura Romana. SUBIECTE BAC 2018 Romana. Antena3. ro va publica in scurt timp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )