Libnet.ro
UNICEF

15:30

O eleva de la Colegiul Sf. Sava din Capitala a fost data disparuta. Politia cerceteaza cazul

Hotnews Hotnews,
 O eleva de la Colegiul Sf. Sava din Capitala a fost data disparuta. Politia cerceteaza cazul

O eleva de 15 ani de la Colegiul National Sf. Sava a fost data disparuta dupa ce nu a mai ajuns miercuri la scoala, cercetarile in acest caz fiind facute de politistii Serviciului de investigatii criminale de la Politia Sectorului 5, au declarat pentru Mediafax oficiali din Politie. continuă pe Hotnews

O eleva de la Colegiul Sf. Sava din Capitala a fost data disparuta.

O eleva de 15 ani de la Colegiul National Sf. Sava a fost data disparuta dupa ce nu a mai ajuns miercuri la scoala, informeaza Mediafax. Politistii Serviciului de investigatii criminale de la Politia Sectorului 5, au inceput cercetarile in acest caz. Potrivit surselor din politie, eleva ar fi disparut in jurul orei 12. 00 a zilei de miercuri, in timp ce se afla in drum spre Colegiul National Sf. Sava, aflat in centrul Capitalei, pe strada General Berthelot. Eleva se numeste Iulia Ionescu, .

Ficat de om in meniul restaurantului Budapesta din Capitala? Adevar sau legenda!

Nimeni nu a aflat cu siguranta daca la faimosul restaurant comunist de pe bulevardul Cantemir din Capitala se serveau intr-adevar organe de om in anii 80, insa macabrul mister anchetat la vremea respectiva.

Despre educatia sexuala si metode contraceptive in scoli. Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti organizeaza campanii educative in 5 licee din Capitala

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti deruleaza in perioada 11 februarie - 11 martie 2014 campanii educative in 5 licee din Capitala, anunta universitatea printr-un comunicat de presa. Este vorba despre conferinte de promovare a sanatatii, in cadrul carora profesori din UMF Carol Davila vor aborda teme precum scolioza, obezitatea si problemele de alimentatie, sanatatea orala, consumul de droguri si tutun, acneea si educatia sexuala si metodele contraceptive.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )