Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eleva premianta, sefa de bordel la 16 ani. Afla povestea incredibila a Anei - VIDEO

Antena3 Antena3,
Eleva premianta, sefa de bordel la 16 ani. Afla povestea incredibila a Anei - VIDEO

O tanara povesteste din spatele gratiilor cum a castigat sume importante de bani fiind proxeneta inca de cand avea 16 ani. Ana si iubitul ei au transformat apartamentul in bordel, unde practicau. continuă pe Antena3

Halucinant! Eleva de 16 ani violata in amiaza mare pe holul liceului in care invata. Nimeni nu ar fi auzit tipetele fetei!

O eleva de 16 ani sustine ca a fost violata de un coleg de liceu, pe un hol mai retras al cladirii si, desi s-a impotrivit si a tipat, nimeni nu i-a sarit in ajutor. Incidentul a avut loc la liceul Mayde.

O adolescenta de 16 ani din Oradeaa fost admisa deja la facultate cu nota 10. Unde va studia eleva

O adolescenta de doar 16 ani din Oradea, Ilinca Lianu, a fost admisa cu 10 la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca dupa ce a obtinut punctajul maxim la un concurs de fizica dedicat elevilor de liceu.

Adolescentul care la 16 ani si-a violat sora si asupus-o la pervesiuni anale si orale a cerut liberarea anticipata. Judecatoria Craiova il considera inca periculos

Un tanar internat in Centrul de detentie Craiova, dupa ce la varsta de 16 ani si-a abuzat sexual sora mai mica, a cerut liberarea anticipata. Instanta i-a respins solicitarea, considerand ca pustiul este un individ periculos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )