Libnet.ro
UNICEF

17:30

Elevii din clasele primare vor putea invata sah la scoala.

România Liberă România Liberă,
Elevii din clasele primare vor putea invata sah la scoala.

Elevii clasele primare primar vor putea invata sah la scoala, din toamna, in cadrul unor programe realizate cu specialistii din cadrul Federatiei Romane de Sah, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN), arata Mediafax. Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a aprobat, luni prin ordin de ministru, Programele scolare pentru disciplina optionala Educatie prin sah, anul I si anul al II-lea de studiu. Acestea intra in curriculum la decizia scolii pentru invatamantul primar si vor putea fi . continuă pe România Liberă

Din septembrie, elevii din invatamantul primar vor putea invata sah la scoala, in cadrul unui nou curs optional

Din septembrie 2014, elevii din invatamantul primar vor putea studia la scoala optionalul Educatia prin Sah, la clasele intai si a II-a. Jocul este menit sa le dezvolte micutilor abilitatile de observatie si de interpretare.

Sahul, materie optionala pentru elevii din clasele primare incepand din toamna

Sahul va fi introdus, ca materie optionala, pentru elevii din clasele primare, incepand din aceasta toamna, potrivit MInisterului Educatiei Nationale MEN). in acest sens, ministrul Educatiei, Remus Pricopie,.

Sahul devine materie optionala pentru elevii din clasele primare incepand din septembrie

Sahul va fi materie optionala in scoli in invatamantul primar, incepand din anul scolar 2014-2015, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale. Disciplina se numeste Educatie prin sah si cei care vor alege acest optional vor invata regulile sahului si strategii de joc fie pe durata unui an scolar, fie pe durata a doi ani scolari. Ministrul Remus Pricopie a aprobat programele scolare pentru materia Educatie prin sah, anul I si anul al II-lea de studiu. Descarca din articol programele scolare pentru Educatie prin sah si vezi ce vor invata copiii la aceasta materie.

Elevii din ciclul primar vor invata sah la scoala.

Elevii din clasele primare pot invata sah la scoala, incepand cu anul scolar 2014 - 2015, informeaza Ministerul Educatiei. Citeste si: Modelele de subiecte la Evaluarea nationala pentru clasa a II-a, a IV-a si a VI-a. Copiii au de citit basme si texte cu ursi Sahul va putea fi studiat pe parcusul a doi ani. Copiii vor invata regulile de joc, vor simula situatii de joc si vor invata diferite variante de joc. Programele de studiu au fost realizate in urma consultarilor cu specialistii din .

Consultatii gratuite pentru elevii din clasele a XII-a

Elevii din clasele a XII-a de la liceele din municipiul si judetul Arad, care vor sustine examenul de bacalaureat in acest an au ocazia sa participe incepand de astazio la consultatii gratuite.

Printul Charles ne lauda iar: Romanii? Am putea invata cate ceva de la ei

Printul Charles face nota discordanta cu presa britanica si continua sa se implice in actiuni care promoveaza frumusetile naturale ale Romaniei. De altfel, mostenitorul tronului britanic detine doua case taranesti pe meleaguri transilvane, una in satul Viscri si o alta in Valea Zalanului. De aceasta data, fata regala a laudat bogatia faunei si florei din Romania, dar si peisajele desprinse parca din povestile copilariei.

Abonatii Orange isi vor putea folosi minutele, mesajele si traficul de date nationale si in roaming. Operatorul anunta si extinderea retelei 4G

Orange anunta astazi doua premiere importante pentru piata de telecom din Romania: experienta retelei 4G+, cu viteze de pana la 300 Mbps, si posibilitatea de a folosi si in roaming minutele nationale si internetul incluse in abonamente, fara costuri suplimentare. in plus, anunta ofertele de primavara dedicate abonatilor si detalii despre dezvoltarea retelei 4G in Romania.

FOTO Arhiepiscopia Romanului si Bacaului cere 385 de mii de lei pentru realizarea unei carti. Bacauanii vor putea vedea in poze bisericile din oras

Cartea, sustinuta din bani publici, nerambursabili, va avea aproximativ 200 de pagini si va fi tiparita in 50 de mii de exemplare. Solicitarea Arhiepiscopiei Romanului si Bacaului vine la putin timp dupa aprobarea altor proiecte, destinate cultelor religioase, sustinute cu bani de la bugetul local.

FOTO Soferii vor putea trece gratis podul Calafat-Vidin in week-end si de sarbatori

Bulgarii au strans peste 1000 de semnaturi si cer eliminarea taxei de trecere a podului Calafat-Vidin pentru locuitorii din cele doua localitati la sfirsit de saptamana si de sarbatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )