Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elvetia introduce noi restrictii: Calatorii care sosesc din zece state vor fi plasati in carantina

B1 B1,
Elvetia introduce noi restrictii: Calatorii care sosesc din zece state vor fi plasati in carantina

Elvetia anunta noi restrictii de circulatie pentru calatorii care provin din sudul Frantei. Acestia vor fi plasati in carantina, incepand din luna februarie, daca ssosesc din regiunea. continuă pe B1

Noi restrictii ar putea fi introduse in tarile europene. Centrul European pentru Controlul Bolilor a crescut nivelul de alerta privind riscurile sanitare produse de noile tulpini COVID-19

Centrul European pentru Controlul Bolilor atentioneaza guverneletarilormembre cu privire la eventuale noi restrictii care ar trebui aplicate in perioada urmatoare, ca urmare araspandirii.

O noua hotarare aprobata de CNSU: Printre masuri, exceptare de la carantinare pentru cei care sosesc in Romania si au fost vaccinati cu doza de rapel A fost actualizata si lista zonelor de risc (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de luni, 18 ianuarie 2021, Hotararea numarul 4. Totodata, CNSU a actualizat si lista tarilor si zonelor care prezinta un risc.

Noua lista a tarilor din zona galbena: Iese R.Moldova, intra Canada Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

Biden va prelungi restrictiile de calatorie pentru persoanele care vin din Europe si Brazilia

Joe Biden intentioneaza sa prelungeasca rapid restrictiile de calatorie pentru majoritatea persoanelor venite din Europa si Brazilia, dupa ce Donald Trump a decis sa le ridice incepand cu 26 ianuarie, a declarat un purtator de cuvant al lui Biden, potrivit Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )