Libnet.ro
UNICEF

18:30

Elvetia: Un tren international a deraiat, mai multi raniti

Hotnews Hotnews,
 Elvetia: Un tren international a deraiat, mai multi raniti

Un tren international care asigura legatura Milano - Basel a deraiat miercuri la inceputul dupa-amiezii in gara din Lucerna centru), ranind mai multe persoane, au anuntat caile de fier elvetiene CFF) si politia, citate de AFP. continuă pe Hotnews

Momente de PANICA in Elvetia: Un tren international a deraiat, mai multi RANITI

Un tren international care asigura legatura intre Milano - Basel a deraiat miercuri in gara din Lucerna, ranind mai multe persoane, au anuntat caile ferate elvetiene CFF) dar si autoritatile,.

Un tren international a deraiat in Elvetia. Mai multe persoane au fost ranite

Un tren international care circula intre Milano si Basel a deraiat miercuri dupa-amiaza in gara din Lucerna, in centrul Elvetiei, mai multe persoane fiind ranite.

Meseria pe care si-o doresc din ce in ce mai multi romani: salariile incep de la 1.500 de euro

Manati de o pasiune mai noua sau mai veche, de dorinta de a castiga un salariu bun sau de trendurile din piata, tot mai multi romani isi doresc sa devina chefi in bucatarii. Cristian Cristea, training manager la City Grill, sustine insa ca nu toti cei.

Din ce tari provin strainii care locuiesc in Romania si care sunt statele unde traiesc cei mai multi romani

Cei mai multi dintre cetatenii straini stabiliti in Romania pana in 2015 proveneau din Republica Moldova, Italia si Spania, potrivit unor date citate de Adevarul. Ultimele doua state.

Perchezitii in Prahova la persoane banuite ca ar fi inselat mai multi ploiesteni prin metoda accidentul

Politistii din Prahova efectueaza sase perchezitii al persoane banuite ca au inselat mai multi ploiesteni prin metoda accidentul, facand un prejudiciu de aproape 67. 000 de lei, potrivit Agerpres.

Bugetul Primariei Capitalei pentru 2017: Peste un miliard de euro. Firea aloca de OPT ori mai multi bani pentru distractie si religie decat pentru invatamant |DEZVALUIRE

Anul acesta, de la bugetul local al Bucurestiului, se vor cheltui de doua ori mai multi bani pentru recreere cultura si religie decat pentru sanatate.

Bugetul Primariei Capitalei pentru 2017: Peste un miliard de euro. Firea aloca de OPT ori mai multi bani pentru distractie decat pentru invatamant |DEZVALUIRE

Anul acesta, de la bugetul local al Bucurestiului, se vor cheltui de doua ori mai multi bani pentru recreere cultura si religie decat pentru sanatate.

TOP: Universitatile care dau cei mai multi miliardari din lume

Cel putin 70% dintre miliardarii lumii au diploma de licenta, iar 22% au absolvit masteratul, potrivit Wealth-X. Chiar daca diplomele nu sunt obligatorii pentru a avea succes si bani multi, cu siguranta ajuta. Iata topul universitatilor care au cei mai.

Uber vrea sa lanseze in Romania in 2018 serviciul prin care mai multi utilizatori pot imparti o cursa: Vrem ca pana in 2020 sa reducem cu o treime traficul din Bucuresti.

Uber, aplicatia prezenta in patru orase din Romania, vrea sa lanseze in a doua parte a anului serviciul Eats de livrare de mancare, iar in 2018 isi propune sa lanseze in Bucuersti UberPOOL, serviciul care permite ca o cursa sa fie impartita intre mai multe persoane, a spus Nicoleta Schroeder, manager al companiei pe piata locala. Ea mai spune ca ar vrea ca Uber sa fie clar relglementata, cum se intampla in tot mai multe tari europene, astfel incat oricine vrea sa devina sofer-partener sa poata face usor acest lucru.

Tragedie in sudul Sudanului! Un avion cu 44 de pasageri s-a PRABUSIT! Mai multi oameni au murit (FOTO)

Presa din sudul Sudanului scrie ca s-a prabusit un avion de pasageri in care calatoreau 44 de persoane si tot canalele de media spun ca multi pasageri au decedat in urma incidentului. Desi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )