Libnet.ro
UNICEF

00:07

Embargoul rus asupra carnii din Republica Moldova este o masura politica

Adevărul Adevărul,
Embargoul rus asupra carnii din Republica Moldova este o masura politica

Carnea produsa in Republica Moldova este inofensiva, in tara nu este depistata pesta porcina sau ciuma africana, spre deosebire de Federatia Rusa sau alte tari, conform ministrului agriculturii si industriei alimentare, Vasile Bumacov. continuă pe Adevărul

Internetul din Republica Moldova este invadat de escroci

In ultimul timp, in R. Moldova s-au intensificat fraudele in domeniul tehnologiilor informationale, care constau in insusirea prin inselaciune a banilor utilizatorilor diferitor platforme de anunturi gratuite plasate pe internet. Un anunt, in acest sens, a fost facut de Centrul pentru combaterea crimelor informatice al Inspectoratului National de Investigatii.

Embargoul rusesc asupra carnii moldovenesti are conotatii politice

Embargoul impus de catre Federatia Rusa asupra importurilor de carne din Republica Moldova are conotatie politica si urmareste scopul de a determina alegatorii moldoveni sa nu voteze pentru partidele proeuropene la parlamentarele din 30 noiembrie, sustin expertii, transmite IPN.

Putin impinge Republica Moldova spre ReUnirea cu Romania

Rusia a interzis temporar, incepand cu 27 octombrie, pe termen nedeterminat, importul de carne din Republica Moldova. in realitate este vorba de un embargou impus celui de al doilea stat romanesc pentru politica pro-occidentala dusa dupa revolutia din 2009 si care a fortat caderea regimului pro-rus al lui Vladimir Voronin.

Republica Moldova trece la pneuri de iarna

Politia atentioneaza soferii din Republica Moldova ca trebuie sa-si echipeze mijloacele de transport cu pneuri destinate exploatarii in sezonul de iarna, transmite IPN.

FOTO VIDEO Simpozionul International Cucuteni 5000 Redivivus 2014 si 50 de ani de invatamant tehnic in Republica Moldova

O delegatie importanta din Bacau a fost prezenta, in zilele de 24 si 25 octombrie, la evenimentele prilejuite de Conferinta Internationala Cucuteni 5000 Redivivus, de la Chisinau, care a ajuns la editia a 9-a. in acelasi timp, Universitatea Tehnica a Moldovei a serbat implinirea a 50 de ani de la infiintare, prilej cu care primul presedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, a primit distinctia de doctor honoris causa.

Atacul cu toporul comis asupra politistilor din New York, calificat act terorist

Seful politiei de la New York a calificat drept act terorist atacul comis joi de catre un barbat inarmat cu un topor asupra unor politisti din New York, mentionand ca agresorul se convertise la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )