Libnet.ro
UNICEF

06:00

Atacul cu toporul comis asupra politistilor din New York, calificat act terorist

Antena3 Antena3,
Atacul cu toporul comis asupra politistilor din New York, calificat act terorist

Seful politiei de la New York a calificat drept act terorist atacul comis joi de catre un barbat inarmat cu un topor asupra unor politisti din New York, mentionand ca agresorul se convertise la. continuă pe Antena3

Un barbat a atacat cu toporul patru politisti din New York. Atacatorul este adept al jihadului

Barbatul care a atacat cu un topor, joi, patru politisti din New York este adept al jihadului, a anuntat Centrul american de supraveghere a site-urilor islamiste SITE. Suspectul, identificat drept Zale H. Thompson,.

Politisti din New York, atacati de un barbat cu un topor: Doi ofiteri au fost raniti (VIDEO)

Patru politisti din New York au fost atacati cu un topor de un barbat, doi dintre ei fiind raniti. Agresorul s-a ascuns dupa o statie de autobuz inainte sa porneasca atacul, relateaza CNN. El a lovit un.

Medicul din New York care s-a intors din Africa de Vest ARE EBOLA

Un medic din New York revenit recent din Africa de Vest a contractat virusul Ebola, a anuntat joi seara primarul orasului, Bill de Blasio, citat de AFP, conform Mediafax. Acest medic, in varsta de 33 de ani care.

Autoritati: Un medic din New York, posibil infectat cu Ebola

Un medic revenit recent din Africa a fost spitalizat joi, la New York,cu febra puternica, relateaza AFP, conform Mediafax. Autoritatile il testeaza, ca sa stabileasca daca a fost infectat cu Ebola.

Actiunile Gazprom au coborat la cel mai redus nivel din martie 2009, la bursa din New York

Actiunile Gazprom au coborat, joi, la bursa din New York, la cel mai redus nivel dupa martie 2009, dupa ce grupul rus nu a reusit sa rezolve disputa cu Ucraina referitoare la datoriile acesteia pentru gaze,.

Situatia Ebola in lume: un medic din New York depistat pozitiv, iar un asistent medical britanic vindecat s-a reintors in Sierra Leone

Un medic din New York a fost depistat pozitiv privind virusul Ebola, o asistenta medicala din SUA, bolnava de Ebola arata imbunatatiri semnificative, iar o echipa militara isi incepe antrenamentul privind combaterea acestei boli. CNN a realizat un raport cu situatia Ebola din lume.

VIDEO Un jihadist a atacat patru politisti cu un topor, in New York, inainte de a fi ucis. Este al treilea incident de acest tip in America de Nord, intr-o saptamana

Un adept al jihadului a atacat joi, cu un topor, patru politisti, pe o strada din New York, inainte de a fi impuscat de oamenii legii, scrie AFP. Acest incident vine la o zi dupa atacul comis de un barbat apropiat de jihadisti la Parlamentul canadian.

Primul caz de Ebola la New York. Epidemia ameninta sa se raspandeasca in doua noi tari africane

New York-ul este lovit de primul caz de Ebola, in timp ce epidemia ameninta sa se extinda in doua noi tari din Africa de Vest: Mali si Coasta de Fildes. Un medic din New York, intors recent din Guineea, unde a lucrat pentru organizatia Medici fara frontiere si-a tratat pacientii cu Ebola, a contractat virusul, a anuntat joi seara, primarul Bill De Blasio.

Un avocat al Deutsche Bank a fost gasit mort in New York, intr-un aparent suicid

Calogero Gambino, un avocat al Deutsche Bank apropiat al problemelor juridice ale bancii, a fost gasit mort la New York, in ceea ce pare a fi fost o sinucidere, a raportat Wall Street, citand oficiali din New York si din alte surse, transmite Reuters.

Primul caz confirmat de Ebola la New York

Un medic din New York recent intors din vestul Africii a contractat virusul Ebola, a anuntat ieri seara primarul orasului, Bill de Blasio, intr-o conferinta de presa, transmite AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )