Libnet.ro
UNICEF

14:16

Emilia Bunea, fost director financiar al ING Group, preia conducerea Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania

Hotnews Hotnews,
 Emilia Bunea, fost director financiar al ING Group, preia conducerea Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania

Metropolitan Life, al doilea mare asigurator de viata din Romania, are incepand cu data de 1 iulie un nou director general CEO). Grupul MetLife a numit-o pe Emilia Bunea 44 ani) in functia de Chief Executive Officer al Metropolitan Life, in locul lui Theodor Alexandrescu, care a condus operatiunile MetLife in Romania timp de noua ani. Numirea Emiliei Bunea este in curs de aprobare din partea autoritatilor locale. Theodor Alexandrescu 44 ani), este numit CEO Chief Executive Officer) al MetLife Golf, cu sediul in Dubai, reprezentand cinci tari: Kuwait, Quatar, Bahrain, Oman si Emiratele Arabe Unite. continuă pe Hotnews

Metropolitan Life va fi condusa de un fost director in ING Group

Compania de asigurari de viata Metropolitan Life va fi condusa de la 1 iulie de Emilia Bunea, fost director financiar al ING Group pe segmentul de asigurari din Europa, care il inlocuieste pe Theodor Alexandrescu, numit CEO al MetLife Golf, cu sediul in Dubai.

Emilia Bunea, in locul lui Theodor Alexandrescu la conducerea Metropolitan Life Romania

Emilia Bunea va prelua pe 1 iulie functia de director general al companiei de asigurari de viata Metropolitan Life, inlocuindu-l pe Theodor Alexandrescu, care a ocupat acest post timp de noua ani, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

Fost director executiv la Bursa Romana de Marfuri, trimis in judecata

Grigore Zoiade, fost director executiv la Terminalul Timisoara al Bursei Romane de Marfuri a fost trimis in judecata, in stare de libertate, de catre procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mita.

Emilia Bunea preia conducerea MetLife de la Theodor Alexandrescu

Theodor Alexandrescu 44 ani), managerul care a condus operatiunile din Romania ale Metropolitan Life anterior Alico Asigurari) din anul 2005, a fost numit CEO al MetLife Golf, cu sediul in Dubai, reprezentand cinci tari: Kuwait, Quatar, Bahrain,.

Sorin Alexandrescu, director general Antena Group: in cel mult doi ani Antena 1 va devansa Pro TV

Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, a declarat, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Television Business International, ca in cel mult doi ani Antena 1 va devansa Pro TV in audiente, scrie Paginademedia. ro.

Fost director zonal Bursa Romana de Marfuri, trimis in judecata pentru mita

Fostul director executiv al Bursei Romane de Marfuri Terminal Timisoara, Grigore Zoiade, a fost trimis in judcata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, informeaza DNA.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )