Libnet.ro
UNICEF

21:30

Emisiunea lui Liviu Mihaiu de la Radio Guerrilla, suspendata pana la clarificarea dosarului penal al lui Bogdan Olteanu

Adevărul Adevărul,
Emisiunea lui Liviu Mihaiu de la Radio Guerrilla, suspendata pana la clarificarea dosarului penal al lui Bogdan Olteanu

Radio Guerrilla a anuntat pe contul de Facebook ca emisiunea pe care Liviu Mihaiu o realiza este suspendata pana la clarificarile legate de scandalul in care moderatorul de radio este implicat. continuă pe Adevărul

Liviu Mihaiu ia o pauza de la radio in contextul anchetei DNA privind numirea sa, in 2008, guvernator al Deltei: Cu Dumnezeu inainte. Nu era in plan sa-mi iau concediul asta

Liviu Mihaiu, a carei numire in functia de guvernator al Deltei Dunarii in 2008 constituie subiectul unei anchete penale deschise de DNA, si-a anuntat ascultatorii de la Radio Guerrilla ca are nevoie.

Liviu Mihaiu se retrage de la radio din cauza scandalului spagii lui Vintu

Liviu Mihaiu a anuntat ca isi ia concediu de la radio Guerrilla in contextul anchetei penale deschise de DNA in cazul numirii sale, din 2008, in functia de Guvernator al Deltei. El a spus ca.

Prima emisiune scoasa din grila Radio Guerrilla dupa revenirea on air: Nu putem obliga oamenii sa asculte stiinta

Emisiunea de stiinta Sound of Science, gazduita de Petru Stratulat si Sorin Badea, a fost eliminata din grila Radio Guerrilla, dupa revenirea on air. Vineri, 29 iulie a fost auzita ultima editie. Motivul pentru care s-a renuntat la emisiune a fost dezvaluit de Mihai Dobrovolschi.

Liviu Mihaiu, martor la DNA: Vintu discutase cu factorul politic numirea mea (...) nu am stiut ca Vintu a dat bani. Mihaiu a picat pe interceptari

Liviu Mihaiu, numit guvernator al Deltei Dunarii prin cumparare de influenta de la Bogdan Olteanu arestat la domiciliu), a declarat la DNA ca Vantu Sorin Ovidiu - n. n. ) discutase cu factorul politic numirea mea, dar atunci nu mi-am dat seama ce implica acest lucru. Ulterior, Mihaiu Liviu a aflat ca Vantu a dat bani pentru aceasta numire. Mihaiu a picat pe interceptari.

Liviu Mihaiu, despre dosarul Delta Dunarii: Vintu a dat banii pentru campania electorala a partidelor. Iubea Delta. O voia bine

Schimb de replici intre jurnalistii Liviu Avram si Liviu Mihaiu, pe Facebook. Avram il acuza indirect pe Mihaiu ca minte atunci cand spune ca nu stia despre legatura dintre omul de afaceri si.

SOV l-a scos pe Liviu Mihaiu din incompatibilitate pentru a putea fi numit guvernator al Deltei Dunarii

Sorin Ovidiu Vintu a tras sforile pentru numirea jurnalistului Liviu Mihaiu in fotoliul de guvernator al Deltei Dunarii. Ziaristul nu si-a dorit functia pe motiv ca salariul era mic, insa mogulul l-a facut sa accepte demnitatea publica. Mai era o singura problema: Mihaiu era incompatibil pentru aceasta functie pentru ca era actionar intr-o companie privata. Solutia a gasit-o tot Vintu.

Liviu Mihaiu, lamuriri despre controversata sa numire ca guvernator al Deltei: Dupa plecarea mea din post am auzit zvonul ca s-ar fi dat bani la partid

Fostul guvernator al Deltei, Liviu Mihaiu, a declarat ca de abia dupa ce a parasit aceasta controversata functie ar fi auzit zvonuri potrivit carora numirea sa ar fi fost platita, totul la solicitarea.

Liviu Mihaiu, despre intelegerea dintre SOV si Bogdan Olteanu: Asta e tot ce stiu

Jurnalistul Liviu Mihaiu a explicat pe pagina de Facebook cadupa ce a parasit fotoliul de guvernator al Deltei Dunarii a aflat un zvon ca s-ar fi dat bani pentru numirea lui in acesta.

Liviu Mihaiu, nemultumit ca pierdea bani din numirea in functia de guvernator al Deltei Dunarii

Procurorii sustin ca, initial, Liviu Mihaiu nu a fost multumit de acest aranjament din punct de vedere financiar, respectiv de pierderea functiilor pe care le avea atunci, cea mai importanta fiind cea de director.

Liviu Mihaiu, declaratii incendiare pentru DNA. Fostul guvernator al Deltei stia ca SOV ii va garanta numirea in functie

Liviu Mihaiu a declarat pentru procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ca Sorin Ovidiu Vintu i-a garantat numirea ca guvernator al Deltei Dunarii, dar ca de abia ulterior i s-a adus la cunostinta ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )