Libnet.ro
UNICEF

20:45

Emisiunea Lumea lui Banciu a implinit doi ani de emisie. Ce a zis Radu Banciu la aniversare

B1 B1,
Emisiunea Lumea lui Banciu a implinit doi ani de emisie. Ce a zis Radu Banciu la aniversare

Emisiunea Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, care il are in mijloc pe jurnalistulRadu Banciu, a implinit joi, 11 iulie, doi ani de emisie. Cu aceasta ocazie, Radu Banciu a prezentat si o poezie care. continuă pe B1

Emisiunea Lumea lui Banciu a implinit doi ani de emisie: Cum a sarbatorit Radu Banciu (VIDEO)

Emisiunea Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV si realizata de jurnalistulRadu Banciu a implinit joi, 11 iulie, doi ani de emisie. Cu aceasta ocazie, Radu Banciu a prezentat si o poezie care rezuma cei doi.

Decizie in dosarul incendiului de la maternitatea Giulesti: Doi ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru sase bebelusi morti

Doi ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru sase bebelusi morti si cinci raniti la maternitatea Giulesti. Este pedeapsa pe care a primit-o asistenta Florentina Carstea, pentru savarsirea.

Decizie in dosarul incendiului de la maternitatea Giulesti: Doi ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru asistenta Carstea

Doi ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru sase bebelusi morti si cinci raniti la maternitatea Giulesti. Este pedeapsa pe care a primit-o asistenta Florentina Carstea, pentru savarsirea.

Pentru uciderea din culpa a sase nou nascuti la Maternitatea Giulesti- doi ani si doua ...

In prima sentinta din dosarul incendiului din 2010 de la Maternitatea Giulesti din Bucuresti, cand sase bebelusi au murit si alti cinci au fost grav raniti, asistenta Florentina Carstea - care era de serviciu in momentul tragediei - a fost condamnata la doi ani si doua luni de inchisoare pentru ucidere din culpa. Maternitatea Giulesti a fost condamnata pentru ucidere din culpa si va trebui sa plateasca o amenda de 400. 000 de lei. Fiecare familie va primit despagubiri de 80. 000 de lei. Fostul .

George Clooney, eternul burlac! S-a despartit de Stacey Kiebler dupa o relatie de doi ani!

George Clooney este din nou burlac, dupa ce relatia lui cu Stacey Keibler a ajuns la final dupa aproape doi ani impreuna. Zvonurile au aparut inca din primavara acestui an, insa au fost confirmate dupa ce George si Stacey au petrecut separat ziua de 4 iulie. Continue reading .

Piata auto europeana va continua sa scada si in urmatorii doi ani.

Piata auto din Europa va continua probabil sa scada in 2014 si 2015, intrucat avansul somajului afecteaza cererea de consum, a declarat directorul general al Renault, Carlos Ghosn. Cred ca 2014 si 2015 vor fi in cel mai bun caz ani stabili in Europa. Mai realist, am putea vedea o noua scadere, poate nu atat de puternica precum in anii precedenti. Nu sunt foarte optimist in privinta situatiei din Europa, pentru ca nu vad ce va declansa cresterea, mai ales in industria auto, a afirmat .

Agonia pietelor auto europene va mai continua inca doi ani, crede seful Renault-Nissan

Vanzarile de masini noi in Europa vor scadea si in 2014 si in 2015 fiindca somajul este mare, iar semne prea bune de redresare nu se intrevad, e de parere Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan, citat de Automotive News. Piata masinilor noi din UE a scazut continuu in ultimii cinci ani, iar luna mai a fost cea mai slaba din ultimele doua decenii, mai ales din cauza problemelor din sudul Europei. Totusi, e de parere Ghosn, salvarea marilor companii sta in cresterea serioasa a vanzarilor in zone precum Asia si America de Sud.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )