Libnet.ro
UNICEF

07:46

Enache Jiru, pe punctul de a-l inlocui pe Radu Ghetea la conducerea executiva a CEC Bank. Portretul unuia dintre cei mai longevivi bancheri ai Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Enache Jiru, pe punctul de a-l inlocui pe Radu Ghetea la conducerea executiva a CEC Bank. Portretul unuia dintre cei mai longevivi bancheri ai Romaniei

Enache Jiru, in prezent secretar de stat la Finante a fost nominalizat de actinarul principal al CEC Bank- Ministerul Finantelor Publice MFP) - sa preia postul actualului executiv , Radu Gratian Ghetea. Jiru urmeaza sa obtina avizul BNR pentru a intra deveni oficial functia de Director general - Presedinte al Consiliului de Administratie. Ghetea, unul dintre cei mai longevivi bancheri locali 44 de ani de cariera), va ramane presedintele Consiliului de Administratie al CEC Bank. Ghetea, considerat un apropiat al Guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a rezistat mai multor tentative de inlocuire atat de la CEC Bank, cat si din functia de sef al Asociatiei Romane a Bancilor. continuă pe Hotnews

CEC Bank va avea un nou director, dupa ce Banca Nationala isi va da acordul pentru inlocuirea lui Radu Ghetea

Singura banca comerciala detinuta de stat, CEC Bank, are un nou director. Ministrul Finantelor l-a desemnat in functie pe Enache Jiru care il va inlocui pe Radu Ghetea. Jiru este secretar de stat in Ministerul .

Cine este si ce avere are Enache Jiru, propus la sefia CEC Bank

Enache Jiru 50 de ani), secretar de stat in Ministerul Finantelor, sefului Trezoreriei statului, a fost nominalizat vineri pentru functia de presedinte-director general al Consiliului de Administratie al CEC Bank, in urma deciziei Adunarii Generale a Actionarilor bancii de stat si asteapta aprobarea din partea Bancii Nationale a Romaniei BNR). Astfel, Jiru ar urma sa se intoarca la sefia bancii de stat dupa 10 ani.

Cine este si ce avere are Enache Jiru, propus la sefia CEC Bank

Enache Jiru 50 de ani), secretar de stat in Ministerul Finantelor, sefului Trezoreriei statului, a fost nominalizat vineri pentru functia de presedinte-director general al Consiliului de Administratie al CEC Bank, in urma deciziei Adunarii Generale a.

Traian Basescu, interventii pentru protejarea lui Radu Ghetea

Finantatorul mosiei Nana, Radu Ghetea, cel care a aprobat prin telefon imprumutul colosal de un milion de euro pentru fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu nu pleaca de la conducerea CEC.

MFP: Jiru il va inlocui pe Ghetea la conducerea CEC Bank

Presedintele BVB, Lucian Anghel, nominalizat Director - Prim-Vicepresedinte, membru al CA la CEC Bank Enache Jiru, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP), a fost nominalizat de actionarii CEC Bank, in Adunarea Generala de ieri, sa preia functia de Director general - Presedinte al Consiliului de administratie, detinuta in prezent de Radu Gratian Ghetea, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP). AGA a facut schimbari in intreaga conducere executiva, insa a decis ca mandatul actualului Consiliu sa fie prelungit pana cand nominalizatii vor primi aprobarea Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )