Libnet.ro
UNICEF

01:05

Enduro in Tinutul Padurenilor. Start in cea mai spectaculoasa competitie moto

Adevărul Adevărul,
Enduro in Tinutul Padurenilor. Start in cea mai spectaculoasa competitie moto

Amatorii de motociclism au fost invitati astazi sa asiste la una dintre cele mai populare competitii organizate in judetul Hunedoara. Peste 200 de concurenti au luat startul la intrecerea de enduro, in Tinutul Padurenilor. continuă pe Adevărul

in 2015, cea mai calda luna martie din ultimii 135 de ani

In a doua jumatate a lunii aprilie, Administratia Nationala americana a Oceanelor si Atmosferei NOAA) a anuntat ca martie 2015 a fost, la nivelul planetar, cea mai calda luna martie inregistrata vreodata.

Ponta: Greva este cea mai proasta solutie

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor de resort sa continue dialogul cu sindicatele din administratie, intrucat greva este cea mai proasta solutie si nu va face decat sa il pedepseasca pe cetateanul care aduce venituri la buget, informeaza Mediafax.

Europa, cea mai atractiva destinatie pentru investitii, inaintea SUA

Europa a devenit cea mai atractiva destinatie pentru investitii, devansand Statele Unite pentru prima oara dupa 2009, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor din sectorul financiar.

Studiu: Europa a devenit cea mai atractiva destinatie pentru investitii, devansand SUA

Europa a devenit cea mai atractiva destinatie pentru investitii. A devansat Statele Unite pentru prima oara dupa 2009, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg. Studiul a fost realizat in randul investitorilor.

Cazul Anca, cea mai mare eroare judiciara din Romania: o facatura a Militiei. Drama barbatului torturat ca sa ia asupra sa crima unui fiu de securist

Cazul Anca a fost interpretat multi ani drept cea mai mare eroare judiciara din Romania. in spatele povestii taximetristului incarcerat pe nedrept pentru o fapta pe care nu a comis-o se ascunde cea mai mare inscenare a Militiei lui Ceausescu. Gheorghe Samoilescu a fost batut si torturat pana cand a recunoscut ca a comis crima. Adevaratul ucigas a fost descoperit patru ani mai tarziu. Statul roman plateste acum despagubiri de 10. 000 de euro.

Taramul fluturilor se muta la Cluj. Orasul gazduieste cea mai mare expozitie de fluturi tropicali din Romania

Intre 1 mai si 30 iunie, Clujul gazduieste cea mai mare expozitie de fluturi tropicali din tara. Peste 250 de fluturi care provin de pe patru continente.

Delia se vrea cea mai sexy vara asta! Uite cum se pregateste vedeta pentru sezonul cald!

Delia vrea ca vara asta sa fie mai in forma ca niciodata si a inceput deja sa se pregateasca in acest sens! Face aroape zilnic sport, ridica greutati si isi ilustreaza mereu initiativa prin instantanee postate pe Instagram! .

VIDEO Misu Negritoiu: Daca Astra Asigurari intra in faliment, va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din rezervele de 900 milioane de lei de la Fondul de Garantare

Daca planul de administrare speciala de la Astra Asigurari nu reuseste, nu avem alta posibilitate de interventie decat declararea falimentului. Avem 900 milioane lei la Fondul de Garantare si va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din acest rezerve daca Astra intra in faliment, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele ASF. Drept urmare, autoritatea a propus un proiect de lege privind redresarea si rezolutia asiguratorilor care ar permite ASF sa initieze mecanisme de prevenire a falimentului, precum vanzarea activelor, totala sau partiala, catre o entitate viabila, in termeni comerciali, sau transferarea activelor sanatoase catre o entitate-punte special creata, cu durata limitata. Presedintele ASF se asteapta ca acest proiect de lege sa fie adoptat cel mai tarziu la sfarsitul acestui an.

Ellie White a intrat in cea mai grea luna de sarcina! Iata cum se simte vedeta!

Ellie White mai are putin si devine pentru a doua oara mamica! Artista este insarcinata in luna a opta, considerata a fi cea mai dificila de pana acum. Iata cum se simte viitoarea mamica! .

Galaxy S6 Edge este telefonul cu cea mai buna camera foto

Cei de la DxOMark au testat in detaliu abilitatile foto ale Galaxy S6 Edge si au ajuns la concluzia ca reuseste cu brio sa-si invinga concurenta la capitolul captura. Din momentul in care Samsung a lansat noile Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, complimentele au continuat sa curga cu o viteza foarte mare. Prea putini [] Galaxy S6 Edge este telefonul cu cea mai buna camera foto Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )