Libnet.ro
UNICEF

11:00

Galaxy S6 Edge este telefonul cu cea mai buna camera foto

Playtech Playtech,
Galaxy S6 Edge este telefonul cu cea mai buna camera foto

Cei de la DxOMark au testat in detaliu abilitatile foto ale Galaxy S6 Edge si au ajuns la concluzia ca reuseste cu brio sa-si invinga concurenta la capitolul captura. Din momentul in care Samsung a lansat noile Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, complimentele au continuat sa curga cu o viteza foarte mare. Prea putini [] Galaxy S6 Edge este telefonul cu cea mai buna camera foto Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

LG G4, lansat oficial. Sud-coreenii se lauda cu un design de top si cu, probabil, cea mai buna camera foto

LG G4 a fost lansat oficial. Iata tot ce ar trebui sa stii despre cel mai nou smartphone LG, dupa lansarea oficiala.

Premiantii pietei imobiliare: Tatian Diaconu, managerul anului; Coldwell Banker-cea mai buna agentie pe rezidential

Cea de zecea editie a SEE Real Estate Awards a premiat companiile si specialistii imobiliari care au dat tonul pietei in 2014. Pe lista castigatorilor se numara Immochan, Adama, Coldwell Banker, CBRE si JLL. Va prezentam premiantii din real estate.

Cum trebuie spusa cea mai puternica rugaciune - sfaturile preotilor

Rugaciunea cea mai puternica si care ne apropie cel mai tare de Dumnezeu este si cea mai scurta. Rugaciunea Inimii trebuie spusa in gand, cat mai des cu putinta si traita cu toata fiinta, ne sfatuiesc preotii.

Cat de buna e camera foto de pe LG G4: Ofera cea mai buna stabilizare a imaginii

LG G4 a fost anuntat oficial si vine cu o camera foto de 16 megapixeli. Aceasta ar putea fi cea mai buna pe care o vei gasi pe un smartphone, dar vom confirma asta cand il vom testa. Pana atunci, iata ce ofera. LG G4 are o camera de 16 megapixeli, asa cum are si [] Cat de buna e camera foto de pe LG G4: Ofera cea mai buna stabilizare a imaginii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Transplantul de cap ar putea fi cea mai buna farsa a ultimului deceniu: Teoria conspiratiei care a cucerit internetul

Despre transplantul de cap pe care un medic italian il va face in 2017 s-a discutat foarte mult, dar totul ar putea fi o farsa pentru a promova un joc video. Ce se stie pana acum.

Ellie White a intrat in cea mai grea luna de sarcina! Iata cum se simte vedeta!

Ellie White mai are putin si devine pentru a doua oara mamica! Artista este insarcinata in luna a opta, considerata a fi cea mai dificila de pana acum. Iata cum se simte viitoarea mamica! .

Cea mai mica Biblie din lume este expusa la Muzeul Israelului din Ierusalim

Cea mai mica Biblie din lume este expusa, in aceste zile, la Muzeul Israelului din Ierusalim. Textul ebraic al Vechiului Testament a fost gravat, cu ioni de galiu, pe o placa de siliciu de marimea unei gamalii de.

David Luna, expert american anticoruptie: Cine fura bunuri publice, fura din visul pentru o viata mai buna

Cand oficialii statului sfarsesc prin a deturna si fura din banii publici, e clar ca raman resurse mai putine pentru a putea finanta spitale, educatia sau infrastructura si cred ca e critic pentru viitorul oricarei tari, desigur si pentru Romania. Si mai cred ca atunci cand fura bunuri publice, ei fura din visul si aspiratiile romanilor pentru o viata mai buna, a declarat David Luna, expert american anticoruptie si crima organizata, intr-un interviu acordat TVR.

Taramul fluturilor se muta la Cluj. Orasul gazduieste cea mai mare expozitie de fluturi tropicali din Romania

Intre 1 mai si 30 iunie, Clujul gazduieste cea mai mare expozitie de fluturi tropicali din tara. Peste 250 de fluturi care provin de pe patru continente.

Delia se vrea cea mai sexy vara asta! Uite cum se pregateste vedeta pentru sezonul cald!

Delia vrea ca vara asta sa fie mai in forma ca niciodata si a inceput deja sa se pregateasca in acest sens! Face aroape zilnic sport, ridica greutati si isi ilustreaza mereu initiativa prin instantanee postate pe Instagram! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )