Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Ciclism - Turul Frantei: Marcel Kittel a castigat la sprint etapa a zecea - Chris Froome se mentine tricou galben

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ciclism - Turul Frantei: Marcel Kittel a castigat la sprint etapa a zecea - Chris Froome se mentine tricou galben

Dupa prima zi de pauza, etapa a zecea a Turului Frantei, dintre Perigueux si Bergerac, desfasurata pe o distanta de 178 de kilometri, a fost castigata la sprint de Marcel Kittel Quick-Step Floors), dupa 4h01min. Germanul se afla la a patra victorie in actuala editie din Marea Bucla. continuă pe Hotnews

VIDEO Turul Frantei: Lilian Calmejane (Direct Energie) a castigat etapa a opta

Lilian Calmejane Direct Energie) a castigat, sambata, etapa cu numarul opt din Turul Frantei, desfasurata intre Dole si Station des rousses, pe o distanta de 187,5 kilometri. Tricou galben ramane Chris Froome Sky).

VIDEO Turul Frantei: Rigoberto Uran, victorie la photo finish in fata lui Warren Barguil (Sunweb)

Rigoberto Uran Cannondale) a castigat la photo finish etapa cu numarul noua din Turul Frantei desfasurata intre Nantua si Chambery, pe o distanta totala de 181,5 kilometri), columbianul invingandu-l la limita pe Warren Barguil Sunweb). Marele perdant al zilei a fost Richie Porte BMC): a cazut urat pe o coborare si a fost nevoit sa abandoneze inainte de etapa de azi, era la doar 39 de secunde de prima pozitie). Lider al ierarhiei se mentine Chris Froome Sky).

Turul Frantei: Richie Porte, fracturi la clavicula si pelvis dupa cazatura de duminica

Australianul Richie Porte, care a abandonat dupa o cazatura teribila suferita in etapa a noua a Turului Frantei, are fracturi la clavicula si la pelvis, a anuntat, duminica seara, echipa BMC.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )