Libnet.ro
UNICEF

20:15

Era sa moara in cimitir, din cauza unui Pokemon. O femeie a ramas blocata in copac

Antena3 Antena3,
Era sa moara in cimitir, din cauza unui Pokemon. O femeie a ramas blocata in copac

O femeie din New Jersey a ramas blocata intr-un copac dintr-un cimitir, in timp ce incerca sa prinda un pokemon, si a fost nevoita sa sune la pompieri pentru a se putea da jos de acolo, potrivit. continuă pe Antena3

Trafic blocat pe o strada din Brasov, din cauza unui pachet suspect

Traficul pe Stada Lunga din Brasov este restrictionat, din cauza unui pachet suspect.

Primul om ucis din cauza jocului Pokemon Go: Un adolescent de 18 ani incerca sa captureze un pokemon

Pokemon Go, cel mai in voga joc la ora actuala, a ucis un adolescent, in Guatemala, iar varul lui a fost ranit cand incercau sa captureze un pokemon in vecinatatea casei unui.

Doi adolescenti au fost atacati cu arma din cauza jocului Pokemon Go

Doi adolescenti care jucau Pokemon Go in masina lor sambata seara au fost tintele unui atac cu arma dupa ce un proprietar din Florida a crezut ca acestia sunt hoti, scrie BBC News in editia electronica.

Doi adolescenti, aproape sa fie impuscati din cauza jocului Pokemon Go

Doi adolescenti care jucau Pokemon Go in masina lor sambata seara au fost tintele unui atac cu arma dupa ce un proprietar din Florida a crezut ca acestia sunt hoti, scrie BBC News in editia electronica, potrivit Agerpres.

Trafic rutier deviat pe A1 din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul rutier a fost deviat duminica pe autostrada Bucuresti-Pitesti, pe sensul de mers spre Capitala, de la kilometrul 70, din cauza unui incendiu de vegetatie izbucnit la kilometrul 53, existand pericol pentru soferi din cauza vantului, anunta Politia.

Viorel Lis, amnezic din cauza unui vanator de Pokemoni

Starea lui Viorel Lis s-a inrautatit dupa ce, in urma cu cateva zile, a fost lovit de un tanar care cauta Pokemoni. Eu sunt socata. El are si o forma de epilepsie.

Un post de televiziune din Azerbaidjan, inchis temporar, din cauza unui interviu cu predicatorul Fethullah Gulen

Un canal de televiziune privat din Azerbaidjan, care intentiona sa difuzeze un interviu cu predicatorul Fethullah Gulen, acuzat de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ca ar fi planuit lovitura de stat esuata din Turcia, a fost inchis.

Accident in lant pe DN 1B din cauza fumului de la un incendiu de vegetatie

Un accident in lant in care au fost implicate un TIR, trei masini si o autoutilitara a avut loc luni dupa-amiaza, pe DN 1B, in zona localitatii Loloiasca, evenimentul petrecandu-se din cauza fumului dens provocat de un incendiu de vegetatie uscata, transmite Agerpres.

Turcia a dat afara 8.000 de politisti, din cauza unor presupuse legaturi cu lovitura de stat

Turcia a dat afara 8. 000 de politisti din toata tara, inclusiv din Istanbul si din capitala Ankara din cauza presupuselor legaturi cu lovitura de stat esuata de vineri, a declarat Reuters un oficial de rang inalt din sectorul securitatii.

Pokemon Go s-a lansat in 26 de tari, inclusiv in Romania. Multi utilizatori se plang ca jocul se tot blocheaza, iar in weekend serverele au fost atacate de hackeri

Pokemon Go poate fi descarcat oficial si in Romania pentru iPhone si Android, compania Niantic anuntand in week-end lansarea jocului in 26 de tari. Tot mai multi oameni colecteaza monstruleti pe strazile oraselor, insa nemultumirile au fost uriase si multi au dat nota minima aplicatiei. Oamenii se plang ca nu e detectat semnalul GPS si ca jocul se blocheaza des. In plus, in week-end serverele au picat si din cauza unui atac informatic.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )