Libnet.ro
UNICEF

23:15

Eroii tragediei de la clubul Colectiv: Muzicianul Adrian Rugina si fotograful Claudiu Petre au murit salvand alti tineri din flacari. Martorii spun ca cel putin 10 oameni au supravietuit datorita lor

Hotnews Hotnews,
 Eroii tragediei de la clubul Colectiv: Muzicianul Adrian Rugina si fotograful Claudiu Petre au murit salvand alti tineri din flacari. Martorii spun ca cel putin 10 oameni au supravietuit datorita lor

Adrian Rugina 38 de ani), tobosarul trupei Bucium, si Claudiu Petre 36 de ani), fotograf si blogger, si-au pierdut viata in incendiul de vineri seara de la clubul Colectiv, salvand alti tineri din flacari. Cei doi au iesit initial la timp din club, nevatamati, insa s-au intors in cladire incercand sa ajute alti oameni sa scape din incendiu. Martorii spun ca cel putin 10 oameni au supravietuit datorita celor doi, ei nefiind singurii care si-au riscat sau pierdut viata pentru a salva alti oameni din flacari, potrivit Digi 24. continuă pe Hotnews

Apel catre calaraseni: mergeti si donati sange pentru victimele tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti

Calarasenii se solidarizeaza cu victimele tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti si merg sa doneze sange, luni, 2 noiembrie. Nenorocirea care a ucis 27 de tineri si a ranit alti 146 nu i-a lasat indiferenti pe oameni. Niciuna dintre victimele tragediei din Capitala nu este din Calarasi.

FOTO. Cine au fost eroii care au pierit in IADUL din clubul Colectiv

In iadul declansat, vineri, in clubul Colectiv din Capitala, au pierit doi tineri care au pus vietile altor mai presus de vietile lor. Tobosarul trupei Bucium, Adrian Rugina, si fotograful si bloggerul Claudiu Petre au salvat cel putin 10 oameni.

Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv

ACTUALIZARE 10:36 Autoritatile din Republica Moldova au trimis circa 700 de litri de sange pentru victimile de la Colectiv Autoritatile din Republica Moldova au trimis duminica seara la Bucuresti circa 700 de litri de sange si componente sangvine cu o autospeciala a Serviciului moldovean pentru Protectie Civila si Situatii Exceptionale, pentru a veni in ajutorul persoanelor ranite in incendiul din clubul Colectiv, soldat cu 30 de morti si aproape 200 de raniti, informeaza serviciul pe pagina sa de internet, dse. md. *ACTUALIZARE 9:39 Politia Capitalei va audia martori ai tragediei de la Clubul Colectiv *ACTUALIZARE 9:18 Medicul Ioan Lascar: Numarul deceselor in urma incendiului din Colectiv s-ar putea dubla *ACTUALIZARE 7:48 Ambasadorul Frantei: Doi experti francezi in tratamentul arsurilor vin duminica seara la Bucuresti.

Ipocrizie dupa incendiul din Colectiv. Cafeneaua VIP-urilor din Iasi se lauda ca e cea mai dotata cu stingatoare, desi a fost amendata pentru risc de incendiu

Cafeneaua Piata Unirii din Iasi, unul dintre cele mai cautate cluburi de noapte din Iasi, se lauda pe retelele de socializare ca este cel mai bine pregatit in caz de incendiu. Asta, desi la inceputul acestui an a fost amendat de doua ori tocmai pentru ca prezenta risc de incendiu. Postarea a fost facuta sambata, pe Facebook, in cadrul unui anunt de solidarizare cu victimele tragediei din Clubul Colectiv.

Controale drastice in cluburile si restaurantele din judetul Suceava, dupa producerea tragediei din clubul Colectiv

Autoritatile locale sucevene au decis ca incepand de astazi sa fie facute verificari in cluburile si restaurantele din judet, iar cele care nu corespund normelor in vigoare vor fi inchise daca nu sunt remediate neregulile. Prefectul judetului Suceava, Constantin Harasim, a precizat ca aceste verificari sunt necesare mai ales in conditiile in care Suceava este un judet turistic, iar sezonul de iarna sta sa inceapa.

Eroii de la Colectiv, Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, decorati post-mortem

Presedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler lui Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, in semn de apreciere pentru curajul, altruismul si daruirea de care au dat dovada in timpul tragicului eveniment de la Clubul Colectiv din Bucuresti.

Klaus Iohannis i-a decorat pe Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, doi dintre eroii incendiului din Club Colectiv

Presedintele Klaus Iohannis, i-a decorat post-mortem cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler pe Claudiu Petre si Adrian Rugina. Ei sunt doi dintre eroii de vineri noapte, cand si-au riscat viata pentru a salva alti tineri arsi in incendiul din Club Colectiv. Dupa ce au scos victimele din club, ei insisi au murit.

Adrian Rugina, tobosarul trupei Bucium, a murit in incendiul din Colectiv

Adrian Rugina, tobosarul trupei Bucium, a murit in incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti.

Incendiu in Clubul Colectiv din Bucuresti. Doi nemteni pe lista persoanelor decedate. Am luptat prea cu inima, ca sa se intample porcariile astea

Adrian Rugina si Constantin Ignat, ambii din Piatra Neamt, au murit in urma incendiului din Clubul Colectiv. Ca o coincidenta macabra, pe lista persoanelor decedate data publicitatii de INML, cei doi figureaza la pozitiile 17 si 18.

Epistola ravasitoare a unui preot roman dedicata eroilor din clubul Colectiv:Ma plec cu cutremur in fata jertfei lor

Unul dintre cei mai respectati romani din diaspora, preotul Ioan Florin Florescu, le-a adus un omagiu tulburator lui Claudiu Petre si Adrian Rugina, tinerii care au murit in incendiul din clubul Colectiv incercand sa salveze vietile altora ramasi inauntru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )