Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO. Cine au fost eroii care au pierit in IADUL din clubul Colectiv

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cine au fost eroii care au pierit in IADUL din clubul Colectiv

In iadul declansat, vineri, in clubul Colectiv din Capitala, au pierit doi tineri care au pus vietile altor mai presus de vietile lor. Tobosarul trupei Bucium, Adrian Rugina, si fotograful si bloggerul Claudiu Petre au salvat cel putin 10 oameni. continuă pe România Liberă

O fata de 15 ani a inventat un dispozitiv care obtine energie din valurile marii

Cateva companii au cheltuit milioane de dolari pentru a dezvolta uzine energetice subacvatice ce colecteaza energie din valurile marii, insa o adolescenta de clasa a IX-a din Florida a inventat o alternativa la scara mica pentru lumea in curs de dezvoltare, care costa doar 12 dolari. Hannah Herbst, in varsta de 15 ani, a inceput [] O fata de 15 ani a inventat un dispozitiv care obtine energie din valurile marii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Incendiul de la Colectiv. Cine sunt ASOCIATII care detin CLUBUL si care n-au aparut in fata opiniei publice

Club Colectiv este detinut de o echipa formata din mai multi actionari, dar niciunul dintre ei nu a aparut, dupa incendiu, ca sa ofere explicatii publice.

Surse: Avionul prabusit in Sinai NU a fost lovit de niciun obiect din exterior

Avionul de pasageri rus prabusit in regiunea egipteana Sinai nu a fost lovit de niciun obiect din exterior. De asemenea, pilotul nu a transmis niciun semnal de alerta inaintea disparitiei de pe radare, a anuntat o sursa din cadrul Comisiei ruse de investigatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )