Libnet.ro
UNICEF

01:05

ESEC la Bruxelles: negocierile privind bugetul UE s-au incheiat fara un acord

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ESEC la Bruxelles: negocierile privind bugetul UE s-au incheiat fara un acord

Reuniunea de la Bruxelles a Consiliul European s-a incheiat la aceasta ora, liderii statelor membre nereusind sa ajunga la consens cu privire la alocarile pentru bugetul UE pe perioada 2014-2020, scrie Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Hollande: Cel mai probabil nu se va incheia un acord privind bugetul european.

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, in noaptea de joi spre vineri, ca cel mai probabil nu se va ajunge la un acord privind bugetul european 2014-2020 la finalul summitului european, si a precizat nu este inca multumit de noile propuneri, potrivit Mediafax. Dupa ce a lansat ipoteza unui esec al negocierilor la finalul acestui summit, presedintele francez a declarat ca cel mai probabil, este ceea ce gandeste toata lumea, la finalul unei conferinte de presa convocata .

Negocierile pe bugetul UE au ESUAT. Vezi reactia lui Basescu si declaratiile liderilor ...

Reuniunea de la Bruxelles a Consiliul European s-a incheiat la aceasta ora, liderii statelor membre nereusind sa ajunga la consens cu privire la alocarile pentru bugetul UE pe perioada 2014-2020, potrivit Mediafax. Citeste si Basescu, despre BUGETUL UE: Reducerea va fi de 100 de miliarde Este de asteptat ca urmatoarea reuniune a Consiliului European pe tema bugetului pentru intervalul 2014-2020 sa fie programata la inceputul anului viitor, in ianuarie-februarie. Presedintele Consiliului .

Negocierile pe bugetul UE au ESUAT.

Reuniunea de la Bruxelles a Consiliul European s-a incheiat la aceasta ora, liderii statelor membre nereusind sa ajunga la consens cu privire la alocarile pentru bugetul UE pe perioada 2014-2020, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu urmeaza sa sustina o declaratie de presa, au precizat oficiali din delegatia Romaniei. Este de asteptat ca urmatoarea reuniune a Consiliului European pe tema bugetului pentru intervalul 2014-2020 sa fie programata la inceputul anului viitor, in .

Negocierile pentru bugetul UE au esuat

Consiliul European de la Bruxelles s-a incheiat, dar statele membre nu au ajuns la un acord.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )