Libnet.ro
UNICEF

01:05

El este barbatul cu care Simona Halep s-a afisat in aceasta dimineata!

Antena3 Antena3,
El este barbatul cu care Simona Halep s-a afisat in aceasta dimineata!

Simona Halep a plecat din tara pentru turneul din Canada, de la Toronto. Halep nu a plecat singura in Canada. Are un nou membru in echipa, pe Razvan Sabau. Fostul tenismen va lucra alaturi de Simona Halep ca. continuă pe Antena3

Simona Halep, in pericol de a cobori pe pozitia a patra a clasamentului WTA

Simona Halep nu va participa in aceasta saptamana la niciu turneu din circuit WTA, motiv pentru care pozitia sa din clasamentul mondial locul 3) este pusa in pericol. in cazul in care daneza Caroline.

Simona Halep, locul trei in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume

Romanca Simona Halep se afla in continuare pe locul al treilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume WTA), dat publicitatii luni, scrie Agerpres. Halep este devansata cu peste 7. 000 de.

Simona Halep poate iesi de pe podiumul WTA, cu o singura conditie

Simona Halep este pe locul 3 WTA, dupa Serena Williams si Maria Sarapova, si inaintea Petrei Kvitova si a Carolinei Wozniacki.

Simona Halep revine pe teren dupa o luna de pauza. Tenismena va participa la Rogers Cup din Canada

Simona Halep se intoarce pe teren dupa o luna de zile pauza si va participa saptamana viitoare la Rogers Cup din Canada. Mi-e doar si chiar am inceput sa joc bine pe hard, am incredere ca am facut.

Barbatul care a santajat o tanara ca va posta pe internet poze nud cu ea a fost prins, dar va fi cercetat in libertate pentru ca nu reprezinta un pericol social

Barbatul care a santajat o fata de 21 de ani, spunandu-i ca publica poze nud cu ea pe Facebook a fost prins. Tanara s-a trezit, in luna martie, curtata de un barbat cu 20 de ani mai mare decat ea. Din vorba.

Barbatul care a lovit un batran pentru ca traversa prea incet strada ar putea fi eliberat conditionat

Barbatul care in urma cu cinci ani a lovit un batran pentru ca traversa prea incet o strada din Craiova, ar putea fi eliberat conditionat. Magistratii au decis ca Gigi Dragan poate fi eliberat dupa ce a.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA. Patricia Maria Tig are cea mai buna clasare din cariera: Locul 115

Patricia Maria Tig a urcat 39 de pozitii in WTA si se afla acum pe locul 115. Pentru finalista de saptamana trecuta de la Baku, aceasta este cea mai buna clasare din cariera, informeaza Mediafax. Simona.

Simona Halep a plecat spre Canada: ce a spus despre vacanta petrecuta in Romania si cu cine se va duela la Toronto

Ocupanta locului 3 WTA n-a mai jucat niciun meci de cand a fost eliminata in turul I, la Wimbledon, la 30 iunie. Pentru Simona urmeaza sezonul de hard, dupa o vara cu rezultate sub asteptari.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )