Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ea este cea mai frumoasa romanca. Ce a promis ca va face pentru Romania la Miss World

Antena3 Antena3,
Ea este cea mai frumoasa romanca. Ce a promis ca va face pentru Romania la Miss World

Castigatoarea titlului Miss World Romania 2014, Bianca Fanu, a fost acceptata oficial sa reprezinte Romania la editia din acest an a competitiei internationale de frumusete Miss World 2014, eveniment care. continuă pe Antena3

Afla care este cea mai apreciata destinatie pentru Revelion 2015

Considerat de cei mai multi calatori ca fiind orasul recordurilor, si totodata orasul care detine cel mai vizitat loc de pe pamant, plus o multime de alte superlative impozante, Dubai ramane pe primul loc in .

Ioana Petrescu: Reducerea CAS este cea mai mare scadere de taxe din Romania

Reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator este cea mai mare scadere de taxe din Romania, tara noastra scazand taxele concomitent cu trecerea printr-o consolidare fiscala, a declarat Ioana Petrescu, ministrul Finantelor Publice.

Cum arata cea mai frumoasa femeie de pe Pamant, la 50 de ani de la castigarea concursului Miss Universe. Pare IREALA

In 1965 Apasra Hongsakula uimea intreaga planeta cu frumusetea si gingasia ei. Astfel, coroana Miss Univers a ajuns in Thailanda, iar peste 50 de ani imagini de la ceremonia de incoronare din 1965 aveau sa.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Graul, cea mai transportata marfa pe canalele navigabile din Romania

Graul este cea mai transportata marfa pe principalele canale navigabile din Romania, Canalul Dunare-Marea Neagra si Canalul Poarta Alba-Midia Navodari. Urmeaza in top minereul de fier si porumbul.

Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro.

Halep: Este cel mai mare meci din viata mea, sunt foarte fericita

Simona Halep a castigat in doua seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care romanca de pe locul 4 WTA il considera cel mai mare din viata mea. Este cel mai mare meci din.

Septembrie 2014, cea mai CALDA luna septembrie de pe Pamant, din 1880 si pana in prezent. Daca nu se va face nimic, omenirea se indreapta catre o catastrofa

Septembrie 2014 a inregistrat la suprafata scoartei terestre si a oceanelor o temperatura medie de 15,72 de grade Celsius si reprezinta cea mai calda luna septembrie de pe Pamant din 1880 si pana in.

Fissette, antrenorul Simonei Halep: Este ceva special sa invingi cea mai buna jucatoare din istorie

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep si-a felicitat eleva nu doar dupa meci ci si prin intermediul contului sau de Twitter. Belgianul a scris ca este ceva special pentru Halep faptul ca a invins cea mai mare jucatoare de tenis din toate timpurile.

Oficial american: Statul Islamic este o organizatie terorista care are cea mai mare finantare

Grupul Stat Islamic este probabil organizatia terorista care beneficiaza de cea mai buna finantare, gratie veniturilor obtinute din petrol, din rascumparari si din taxe de protectie, a afirmat subsecretarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )