Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ea este cel mai bine platita actrita din lume. A intrecut-o si pe Angelina Jolie

Antena3 Antena3,
Ea este cel mai bine platita actrita din lume. A intrecut-o si pe Angelina Jolie

Scarlett Johansson este cel mai bine platita actrita din lume, potrivit unei liste intocmite de Forbes. La cei 33 de ani ai sai, actrita a primit nu mai putin de 40,5 milioane de dolari in perioada 1. continuă pe Antena3

De-a Viata Ascunselea. Adrian Niculescu: Caut sa nu ma razbun. Omul care iarta este cel mai puternic

Adrian Niculescu stie cel mai bine ceinseamna sa fii umilit de romani, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa viseze si sa-si cladeasca, pas cu pas, tot ce si-a propus. Tenacitatea lui vine din.

Top 10 cele mai vandute SUV-uri din lume in 2018

Cele mai vandute SUV-uri din lume sunt japoneze si sunt dedicate in special drumurilor asfaltate, cu mici exceptii sunt si modele capabile sa paraseasca soselele pentru plimbari in natura. Interesant este faptul ca desi aceste masini sunt cautate pe.

Ecaterina Andronescu continua atacurile la adresa conducerii social-democratilor: Acesta este CEL MAI SLAB GUVERN al PSD!

Senatoarea Ecaterina Andronescu isi continua atacurile la adresa actualei conduceri a partidului, precum si la adresa Guvernului Dancila. Ea considera ca acest guvern este cel mai slab din istoria.

Sondaj Avangarde. Cine este cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie

Cel mai bun presedinte al Romaniei din istorie Nicolae Ceausescu - 30% Traian Basesci - 15% Klaus Iohannis - 7% Emil Constantinescu - 5% Ion Iliescu - 5% Gheorghe Gheorghiu Dej -.

Ecaterina Andronescu, ntrebata daca guvernul Dancila este cel mai slab din istoria PSD: Cred ca da / PSD poate sa dea guverne mult mai performante

PSD poate sa dea guverne mult mai performante, acesta fiind al doilea motiv al scrisorii prin care s-a cerut zilele trecute demisia conducerii partidului, a declarat luni, la Adevarul live, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres.

Cel mai frumos centru istoric din Romania! Rivalizeaza cu Budapesta si Viena

In ultimii ani, piata Unirii din Oradea, piata centrala a orasului, a fost transformata pe modelul celor din Viena sau Budapesta. Piata Sf. Ladislau de odinioara a primit numele actual de Piata Unirii intre.

Numai de bine. Probabil cea mai buna reteta negresa din lume - VIDEO

Sunt nenumarare retete de negresa, insa chef John va arata care sunt pasii pentru a face cea mai buna prajitura de acest gen. Care sunt ingredientele principale ale acestui desert delicios, aflatii in.

Michael Jackson, devansat in topul celor mai bine vandute albume din toate timpurile. Cine a ajuns pe primul loc VIDEO

Michael Jackson, care a detinut pana de curand recordul pentru cel mai bine vandut album din toate timpurile, cu Thriller, a fost devansat de o celebra trupa rock.

Eveniment special! Venus este cel mai departe posibil de Soare. Ceva inceput acum 9 luni iti ajunge la punctul culminant si la concluzii

Vineri 17 august 2018, are loc un eveniment astral cu totul special in relatia planetara dintre Venus si Soare care ne da si noua o tema importanta de viata ce are legatura cu ceva ce am initiat la inceputul anului sau.

Citu: Dragnea si Valcov au fost de acord in 2014 cu stergerea datoriei KazMunayGas, cel mai mare jaf institutionalizat din istoria Romaniei

Liberalul Florin Citu ii acuza pe Liviu Dragnea si pe Darius Valcov ca, in 2014, cand faceau parte din Guvernul Ponta care a sters datoria de 400 de milioane de dolari a companiei KazMunayGas, cei doi au fost de acord cu cel mai mare jaf institutionalizat din istoria Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )