Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ea este femeia care A iNNEBUNIT INTERNETUL, la doar 22 de ani! Are CELE MAI FIERBINTI POZE! (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Ea este femeia care A iNNEBUNIT INTERNETUL, la doar 22 de ani! Are CELE MAI FIERBINTI POZE! (GALERIE FOTO)

Desi are doar 22 de ani, Ioana, fiica milionarului Ion Tiriac, a innebunit internetul cu cele mai fierbinti poze. continuă pe B1

Cine este barbatul care l-a injunghiat pe Raul Andrici, actorul din Timisoara. De la ce a pornit, de fapt, scandalul

Cine este barbatul care l-a injunghiat pe actorul Raul Andrici, la Timisoara, in sala de cinema, la proiectia filmului thriller in care juca? De la ce a pornit, de fapt, scandalul? Cine este barbatul care l-a injunghiat pe actorul Raul Andrici, la Timisoara, in cinema Atac socant in sala de cinema din Shopping City Timisoara, .

Cine este barbatul care a rapit o fata de 13 ani din Cluj. Legatura incredibila pe care o are cu minora

Politia Romana a activat sistemul de Alerta, rapire copil!, in cazul unei fete de 13 ani. Adolescenta se numeste Daria Maria Puica, iar politistii il suspecteaza ca o ruda a acesteia s-ar face responsabil de o asemenea fapta. Autoritatile sunt acum in cautarea unui tanar de 27 de ani, despre care se crede ca a .

Cine este soferul care a lovit un politist si a dat peste pietoni in Capitala. Politistii au mai avut incidente grave cu el

Pe strazile din Capitala circula tot mai multi soferi agresivi, care pun in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic si a pietonilor. Ultima isprava este a unui barbat de 30 de ani, care nu a oprit la semnalele politistilor rutieri, a lovit doi pietoni care traversau regulamentar, a oprit in fata unui mall, pe linia .

SOC TOTAL: Cum arata acum femeia care si-a facut 350 de OPERATII ESTETICE! Incredibil in ce locuri a ajuns bisturiul... (GALERIE FOTO)

In cea mai mare parte a vietii sale, Alicia Douvall a umblat cu fata tumefiata din cauza operatiilor estetice, insa asta nu a oprit-o. Modelul in varsta de 40 de ani avand la activ in jur de 350 de.

Adolescenta care s-a uitat la filme XXX 4 ore pe zi, la doar 14 ani. SOC! 5 ani mai tarziu, fata avea sa afle ca...

O fata din SUA, care acum are 19 ani, si-a povestit in social-media povestea trista de viata. Galeria Foto Cum arata aceasta fata, in Galeria Foto.

Locul din Romania in care mai traiesc doar opt familii. Adrian are noua ani si merge prin padure ca sa ajunga la scoala in satul vecin.Tatal il asteapta in varful dealului de frica animalelor - FOTO

Intr-o Romanie care promite mai mult pe hartie decat in realitate, exista zone complet uitate de autoritati si de noi ceilalti. Multora le este greu sa creada ca in secolul XXI, unde totul pare facut de-a.

Tara din care au plecat aproape 5 milione de oameni in doar patru ani

Exodul de populatie din Venezuela este pe punctul de a atinge cifra de cinci milioane de persoane, situatie ce va pune o presiune tot mai mare pe tarile din jur pentru a le gazdui, au precizat, miercuri, oficiali ai.

Mobilizare pentru salvarea vietii unui tanar de 22 de ani, diagnosticat cu leucemie.Asta e provocarea mea, nu o boala

De cateva luni, un tanar in varsta de 22 de ani duce o lupta grea cu o boala cumplita care ii ameninta viata. Plin de optimism si sustinut de o intreaga comunitate, salajeanul este convins sa va iesi invingator.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2531 seconds )