Libnet.ro
UNICEF

18:45

Este liber ca pasarea cerului desi a fost condamnat pentru coruptie. Detaliile unei decizii ciudate a judecatorilor

Adevărul Adevărul,
Este liber ca pasarea cerului desi a fost condamnat pentru coruptie. Detaliile unei decizii ciudate a judecatorilor

Tribunalul Galati l-a condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare pe Vasile Lazar, un galatean trimis in judecata sub acuzatia de trafic de influenta. Curtea de Apel Galati a constatat ca a incetat masura controlului judiciar luata fata de acesta, lasandu-i libertatea sa fuga din tara inainte de pronuntarea verdictului definitiv. continuă pe Adevărul

Liderul Fratiei Musulmane a fost condamnat pentru a sasea oara la inchisoare pe viata

Liderul Fratiei Musulmane din Egipt Mohammed Badie a fost condamnat luni, pentru a sasea oara, la inchisoare pe viata, dupa ce in 2015 primise trei sentinte capitale, informeaza AFP.

Fostul adjunct al Politiei Capitalei, Roberto Ababei, condamnat pentru trafic de influenta

Comisarul sef Roberto Ababei, fostul adjunct al Politiei Capitalei,a fost condamnat marti de magistratii Tribunalului Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influent. Ababei este acuzat ca a primit 13. 000 de euro de la doi oameni de afaceri, cercetati intr-un dosar de evaziune fiscala. Decizia nu este definitiva.

Situatie fara precedent in fotbal. Un jucator a fost condamnat la inchisoare pentru complicitate la uciderea unui jurnalist

Situatie fara precedent in fotbalul international. Un fotbalist azer a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru complicitate la uciderea unui ziarist. Avocatul sau a anuntat ca.

Situatie fara precedent in fotbal. Un jucator a fost condamnat la inchisoare pentru complicitate la uciderea unui jurnalist

Situatie fara precedent in fotbalul international. Un fotbalist azer a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru complicitate la uciderea unui ziarist. Avocatul sau a anuntat ca.

Ofiter polonez, condamnat pentru spionaj in favoarea Rusiei

Un locotenent-colonel al fortelor armate poloneze a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru spionaj in beneficiul Rusiei, a anuntat luni Tribunalul militar regional din Varsovia, relateaza AFP, citata de Agerpres. Verdictul in cazul militarului Zbigniew J. , arestat in octombrie 2014, a fost dat luna trecuta, dar procesul sau s-a desfasurat cu usile inchise si tribunalul nu l-a facut public decat atunci cand a fost dezvaluit de un post de radio particular.

Fotbalist de nationala, condamnat pentru complicitate la uciderea unui ziarist

Un fotbalist international azer a fost condamnat marti la patru ani de inchisoare pentru complicitate la uciderea unui ziarist care l-a criticat pe Facebook dupa un meci, a anuntat marti avocatul.

Un roman scris de J.K. Rowling sub pseudonim a fost selectionat pentru un prestigios premiu literar

O carte scrisa de autoarea britanica J. Rowling, sub pseudonimul Robert Galbraith - Career Of Evil - a fost selectionat pentru premiul 'Theakstons Old Peculier Crime Novel of the Year' care se acorda celui mai bun roman de mister al anului, relateaza marti BBC citat de EFE.

Un individ care a abuzat sexual o copila de 12 ani a amenintat ca se arunca de pe un releu de telefonie, dupa ce a fost condamnat de judecatori

Vasile Halip, de 48 de ani, din Radauti, s-a urcat pe un releu de telefonie de langa Primaria comunei Marginea si a amenintat ca se sinucide deoarece Tribunalul Suceava l-a condamnat la patru ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor si pornografie infantila. Individul este acuzat ca, impreuna cu cativa prieteni, a ademenit o fata de 12 ani la locuinta unuia dintre ei, a convins-o sa bea, apoi a intretinut raporturi sexuale cu minora.

UPDATE. Incendiu la Penitenciarul Craiova. Un detinut condamnat pentru omor a dat foc celulei

Un incendiu s-a produs, marti dimineata, in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova. Doi detinuti si un gardian au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au fost intoxicati cu fum. Ceilalti 480 de detinuti aflati in penitenciar au fost evacuati.

Interventie chirurgicala inedita: Un pestisor a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora imensa (FOTO)

Pacientul, un pestisor auriu pe nume Nemo, din Marea Britanie, avea o tumora imensa care i-ar fi devenit fatala daca nu ar fi fost extirpata. Operatia de 200 de lire a fost un succes si viata lui Nemo .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2282 seconds )