Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Incendiu la Penitenciarul Craiova. Un detinut condamnat pentru omor a dat foc celulei

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Incendiu la Penitenciarul Craiova. Un detinut condamnat pentru omor a dat foc celulei

Un incendiu s-a produs, marti dimineata, in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova. Doi detinuti si un gardian au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au fost intoxicati cu fum. Ceilalti 480 de detinuti aflati in penitenciar au fost evacuati. continuă pe România Liberă

Incendiu la Penitenciarul Craiova

Un incendiu s-a produs, marti dimineata, in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Craiova. Mai multe echipaje de pompieri au mers la fata locului pentru a interveni. Se pare ca mai multi detinuti au dat foc la diverse obiecte din celule, in semn de protest.

Avocatul poporului s-a autosesizat in cazul incendiului de la Penitenciarul Craiova

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a dispus efectuarea unei vizite la Penitenciarul Craiova in cazul incendiului izbucnit marti ila Penitenciarul de maxima siguranta Craiova.

Alerta la Penitenciarul Craiova. Incendiu masiv, dupa ce un detinut a dat foc unei celule (VIDEO)

O celula de criza a fost instituita la Penitenciarul din Craiova, dupa ce un detinut a reusit sa isi dea foc la celula, provocand un incendiu masiv, arata B1 TV. Sute de puscariasi au fost.

Fotbalist de nationala, condamnat pentru complicitate la uciderea unui ziarist

Un fotbalist international azer a fost condamnat marti la patru ani de inchisoare pentru complicitate la uciderea unui ziarist care l-a criticat pe Facebook dupa un meci, a anuntat marti avocatul.

Fostul adjunct al Politiei Capitalei, Roberto Ababei, condamnat pentru trafic de influenta

Comisarul sef Roberto Ababei, fostul adjunct al Politiei Capitalei,a fost condamnat marti de magistratii Tribunalului Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influent. Ababei este acuzat ca a primit 13. 000 de euro de la doi oameni de afaceri, cercetati intr-un dosar de evaziune fiscala. Decizia nu este definitiva.

Ofiter polonez, condamnat pentru spionaj in favoarea Rusiei

Un locotenent-colonel al fortelor armate poloneze a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru spionaj in beneficiul Rusiei, a anuntat luni Tribunalul militar regional din Varsovia, relateaza AFP, citata de Agerpres. Verdictul in cazul militarului Zbigniew J. , arestat in octombrie 2014, a fost dat luna trecuta, dar procesul sau s-a desfasurat cu usile inchise si tribunalul nu l-a facut public decat atunci cand a fost dezvaluit de un post de radio particular.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )