Libnet.ro
UNICEF

06:45

Este mult mai probabil sa respingi punctul de vedere al unei persoane daca il citesti in social media

Hotnews Hotnews,
 Este mult mai probabil sa respingi punctul de vedere al unei persoane daca il citesti in social media

Ati intrat vreodata intr-o disputa pe Twitter, Reddit sau Facebook? Poate veti incepe una si pe baza acestui articol. Potrivit unor noi cercetari, se pare ca certurile sunt atat de des intalnite in social media deoarece persoanele devin dezumanizate si este mult mai usor sa fii convins de opinia cuiva atunci cand il vezi sau il auzi vorbind cu voce tare, scrieiflscience. com. continuă pe Hotnews

WhatsApp devine mult mai util in varianta web

WhatsApp este cel mai important instrument de comunicare al timpurilor in care traim, iar creatorii sai il actualizeaza in mod regulat. WhatsApp are peste 1,2 miliarde de utilizatori, iar numarul de persoane dependente de aplicatia de chat cross-platform creste in fiecare zi. Acest detaliu se datoreaza faptului ca nu trece nici o saptamana fara un [].

Este cel mai prost hot din Romania. Toata lumea rade acum de el

Un adolescent de 17 ani este protagonistul unor furturi care frizeaza ridicolul. Tanarul a fost trimis in judecata dupa ce a comis mai multe furturi, fiind acuzat si de o serie de tentative de furt.

O fetita de 6 ani, este cea mai frumoasa din lume. Are peste 520.000 de urmaritori pe Instagram (FOTO)

O fetita in varsta de sase ani a devenit vedeta si pe internet dupa ce a aparut deja in mai multe reclame, in Rusia. Micuta este considerata de internauti cea mai.

Care este cea mai potrivita zi pentru o calatorie cu avionul

Calatoria cu avionul a devenit un fapt obisnuit pentru majoritatea oamenilor dupa introducerea curselor low cost. Dar, totodata, aglomerarea curselor a dus la diverse probleme, dintre care cea mai neplacuta este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )