Libnet.ro
UNICEF

21:30

Este nevoie de o NOUA ORDINE MONDIALA. Unul din cei mai influenti oameni a facut public planul Marilor Puteri

Antena3 Antena3,
Este nevoie de o NOUA ORDINE MONDIALA. Unul din cei mai influenti oameni a facut public planul Marilor Puteri

De curand Henry Kissinger, omul care a influentat istoria de dupa razboi mai mult decat oricine altcineva, a dat un interviu in Der Spiegel, in care sublinia ca este nevoie urgenta de o noua ordine mondiala,. continuă pe Antena3

Unul din cele mai controversate vaccinuri - ce recomanda OMS: NU trebuie procedat ca pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda vaccinarea fetelor, cu varsta cuprinsa intre 9 si 13 ani, impotriva HPV human papillomavirus), de doua ori, potrivit noilor norme publicate miercuri, .

WTA a semnat un contract de peste 420 de milioane euro pentru drepturile tv - Simona Halep, unul din motivele succesului acestei tranzactii

WTA Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a semnat un contract de peste 420 de milioane de euro pentru drepturile tv, informeaza The Guardian. Intelegerea este valabila in perioada 2017-2026, iar suma reprezinta un adevarat record pentru sportul feminin. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

CIA s-a pregatit pentru ceea ce ar putea fi unul din momentele cele mai daunatoare din istoria sa

Publicarea raportului asupra torturilor secrete practicate asupra detinutilor dupa atentatele din 11 septembrie. Aceasta difuzare, asteptata pentru marti, urmeaza dupa luni de negocieri si presiuni politice si este susceptibila sa atraga atentia intregii lumi.

Forbes: Dr. Dre este cel mai bine platit muzician din 2014. Ce vedete urmeaza in top

Producatorul muzical si cantaretul Dr. Dre a fost cel mai bine platit muzician din anul 2014, cu venituri estimate la 620 de milioane de dolari, potrivit unui top intocmit de revista Forbes, informeaza Mediafax.

Ion Tiriac il intrece pe Michael Jordan: Este cel mai bogat fost sportiv din lume

Cel mai bogat fost sportiv din lume este. David Beckam. Sau Michael Jordan. Gresit. Cu toate ca acesta din urma are o avere estimata la peste un miliard de dolari si venituri de 100 de milioane de dolari pe an, Ion Tiriac il surclaseaza cand vine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )