Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce este Statul Islamic o organizatie terorista atat de violenta?

Adevărul Adevărul,
De ce este Statul Islamic o organizatie terorista atat de violenta?

Inca de la aparitia sa, organizatia terorista Statul Islamic SI) a fost asociata cu cele mai socante si crude crime. Cei doi jurnalisti americani decapitati, precum si numeroasele masacre organizate de rebelii islamisti arata violenta fara limite ale acestui grup. Cu toate acestea, poate fi explicata in vreun fel barbaria Statului Islamic, se intreaba BBC. continuă pe Adevărul

Iata de ce atacurile aeriene sunt insuficiente pentru infrangerea gruparii Statul Islamic in Siria si Irak

Ofensiva lansata de catre Barack Obama impotriva gruparii Statul Islamic SI) se bazeaza in mare parte pe atacuri aeriene in Irak si Siria, dar acestea nu vor fi suficiente si risca sa antreneze Statele Unite.

SUA au bombardat Statul Islamic inainte ca Obama sa faca anuntul oficial

Aviatia Statelor Unite ale Americii a bombardat pozitiile detinute de jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) inainte ca Obama sa faca anuntul oficial.

Israelul indeamna la o cooperare a serviciilor de informatii impotriva gruparii Statul Islamic

Ministrul israelian al Apararii Moshe Yaalon a indemnat marti la o cooperare intre serviciile de informatii din lumea libera impotriva gruparii Statul Islamic SI), relateaza AFP, citat de.

Raport: Statul Islamic lupta cu arme americane

Jihadistii din gruparea Statul Islamic SI) lupta cu arme americane confiscate de armata irakiana sau destinate opozitiei moderate din Siria, afirma Conflict Armament Research, un raport publicat astazi in Londra si citat de presa straina.

Statul Islamic a decapitat un al patrulea prizonier

Gruparea jihadista Statul Islamic continua executiile, un al patrulea prizonier fiind decapitat zilele trecute, potrivit pozelor postate de liderii gruparii pe un retea sociala, informeaza Al-Jazeera.

Zece tari arabe si Statele Unite s-au inteles sa combata Statul Islamic fiind posibila o campanie militara coordonata

Zece tari arabe au acceptat joi sa se implice in mod activ alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat publicat la incheierea unei reuniuni la Jeddah, Arabia Saudita. La intalnirea din statul arab a fost in prezent si secretarul de Stat american, John Kerry, informeaza AFP si BBC.

VIDEO. UPDATE. Obama: Statele Unite sunt pregatite sa bombardeze Statul Islamic si in Siria. Reactia opozitiei de la Damasc

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba.

VIDEO. Obama: Statele Unite sunt pregatite sa bombardeze Statul Islamic si in Siria

Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs pronuntat la Casa Alba.

Decizie Barack Obama: raiduri aeriene vor fi trimise in Statul Islamic, in lupta cu insurgentii islamisti

Presedintele american Barack Obama se pregateste sa autorizeze raiduri aeriene in Siria, in cadrul strategiei de lupta impotriva insurgentilor islamisti din gruparea Stat Islamic.

Jurnalistul Sotloff ar fi fost vandut. Un rebel ar fi primit 50.000 de dolari pentru a informa Statul Islamic atunci cand ziaristul intra in Siria

Steven Sotloff ar fi fost vandut Statului Islamic anunta CNN. Pretul ar fi fost de 50. 000 de dolari. Jurnalistul a ajuns pe mana Statului Islamic si decapitat, dupa ce un rebel ar fi alertat gruparea in momentul in care acesta a intrat in Siria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )