Libnet.ro
UNICEF

20:30

Statul Islamic a decapitat un al patrulea prizonier

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic a decapitat un al patrulea prizonier

Gruparea jihadista Statul Islamic continua executiile, un al patrulea prizonier fiind decapitat zilele trecute, potrivit pozelor postate de liderii gruparii pe un retea sociala, informeaza Al-Jazeera. continuă pe Adevărul

NATO: Condamnam unanim ACTELE BARBARE SI JOSNICE ale gruparii Statul Islamic

Lupta impotriva gruparii Statul Islamic urmeaza sa fie abordata la reuniunile organizate pe marginea summitului, in conditiile in care Washingtonul incearca sa construiasca o coalitie impotriva gruparii. Londra nu exclude participarea la raiduri aeriene americane in Irak, in conditiile in care un cetatean britanic luat ostatic de gruparea Statul Islamic este amenintat cu executia.

Raport: Statul Islamic lupta cu arme americane

Jihadistii din gruparea Statul Islamic SI) lupta cu arme americane confiscate de armata irakiana sau destinate opozitiei moderate din Siria, afirma Conflict Armament Research, un raport publicat astazi in Londra si citat de presa straina.

O companie din SUA isi schimba numele ca sa nu fie confundata cu Statul Islamic

O companie americana ce furnizeaza servicii de plata prin telefonie mobila a luat decizia de a-si schimba numele pentru a evita confuzii cu gruparea islamista radical. Numele anterior ara un acronim care insemna Statul Islamic din Irak si Levant. O alta companie sustine ca nu isi va schimba numele.

NATO califica actele gruparii Statul Islamic drept barbare si josnice

Statele membre NATO au condamnat actele gruparii jihadiste Statul Islamic ca fiind barbare si josnice, a precizat vineri premierul britanic David Cameron, la deschiderea celei de-a doua zile a summitului Aliantei Nord-Atlantice, la Newport,.

Numarul doi algruparii teroriste Statul Islamic a fost ucis

Numarul doi algruparii teroriste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in timpul unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii.

Numarul doi al gruparii teroriste Statul Islamic a fost ucis

Numarul doi algruparii teroriste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in timpul unui raid aerian al armatei irakiene in nordul tarii.

Pentagonul: 10 cetateni americani lupta alaturi de gruparea Statul Islamic

Aproximativ zece cetateni americani lupta alaturi de insurgentii islamisti din gruparea sunnita Stat Islamic, a anuntat, joi, Pentagonul, citat de AFP. Noi estimam la aproximativ 100 numarul cetatenilor ameri.

ONU: Statul Islamic doreste crearea unei lumi sangeroase

Jihadistii din gruparea StatulIslamic vor sa creeze o lume sangeroasa, a declarat luni noul inalt Comisar ONU pentru Drepturile Omului, iordanianul Zeid Raad al-Hussein, in primul sau discurs, relateaza.

Tarile arabe au cazut de acord sa infrunte, intr-un mod unitar, Statul Islamic

Tarile arabe au cazut de acord sa-i infrunte pe jihadistii Statului Islamic SI), membrii ai gruparii radicale care sunt vinovati de uciderii a mii de persoane in Irak si Siria, a declarat duminica liderul Ligii Arabe, Nabil al-Arabi, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )