Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zece tari arabe si Statele Unite s-au inteles sa combata Statul Islamic fiind posibila o campanie militara coordonata

Adevărul Adevărul,
Zece tari arabe si Statele Unite s-au inteles sa combata Statul Islamic fiind posibila o campanie militara coordonata

Zece tari arabe au acceptat joi sa se implice in mod activ alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat publicat la incheierea unei reuniuni la Jeddah, Arabia Saudita. La intalnirea din statul arab a fost in prezent si secretarul de Stat american, John Kerry, informeaza AFP si BBC. continuă pe Adevărul

Zece tari arabe se alatura SUA pentru combaterea gruparii Stat Islamic

Zece tari arabe, intre care Arabia Saudita, au acceptat joi sa se implice alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria. Arabia Saudita, Bahrain,.

Zece tari arabe se alatura SUA pentru combaterea gruparii Stat Islamic

Zece tari arabe, intre care Arabia Saudita, au acceptat joi sa se implice alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat.

John Kerry: SUA nu duc un razboi impotriva Statului Islamic ci o actiune antiterorista. 10 tari arabe se alatura SUA

John Kerry, secretarul de stat american, a afirmat joi ca Statele Unite nu duc un razboi impotriva gruparii Stat Islamic SI), ci o vasta actiune antiterorista, informeaza Mediafax.

Statele Unite comemoreaza 13 ani de la atentatele asupra World Trade Center din New York

Zi trista pentru Statele Unite, la 13 ani de la atentatele asupra turnurilor gemene World Trade Center din New York si cladirea Pentagonului. Patru avioane comerciale deturnate de membri al-Qaida au lovit, la.

Mai poate Wall Street sa ignore piata muncii si noile credite subprime din Statele Unite?

Pietele internationale au asteptat nerabdatoare raportul oficial privind situatia pietei muncii din Statele Unite in august 2014. Asteptarile indicau peste 200 de mii de noi locuri de munca si confirmarea tendintei pe care se bazeaza Federal Reserve in deciziile de politica monetara. Dar BLS Bureau of Labor Statistics) a dezamagit. Doar 142 de mii de locuri de munca au fost create, majoritatea in sectorul serviciilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )