Libnet.ro
UNICEF

05:30

Este zaharul brun mai sanatos decat cel alb? Explicatia nutritionistului

Adevărul Adevărul,
Este zaharul brun mai sanatos decat cel alb? Explicatia nutritionistului

In ultimii ani, zaharul brun a castigat teren in fata zaharului alb, fiind promovat ca un produs mai sanatos, care nu ingrasa si nu este la fel de nociv precum traditionalul zahar alb. continuă pe Adevărul

Genomul uman arata ca Homo sapiens are o istorie sexuala mai aventuroasa decat se credea

Specia Homo sapiens are o istorie sexuala mai aventuroasa decat se credea pana acum si toata aceasta promiscuitate sexuala de acum mii de ani a lasat o amprenta de nesters asupra genomului uman, scrie Reuters sambata, citata de Agerpres.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului, in cateva regiuni

Vreme va fi mai rece decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului in cateva regiuni ale tarii, in urmatoarele doua saptamani. Administratia Nationala de Meteorologie a prezentat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, estimare realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

Secretele meseriei de papusar: Este o profesie mult mai complicata decat pare. Copiii sunt dureros de sinceri

Odata ce intri intr-un teatru de papusi, simti ca te-ai reintors in anii copilariei. Indiferent de varsta, te anima lumea de poveste intotdeauna plina de culoare si magie. in spatele personajelor animate, se ascund actorii-manuitori, oameni cu o ocupatie extrem de complicata. Doi dintre ei, Eduard Sisu si Gina Geru, dezvaluie pentru Weekend Adevarul cateva dintre tainele meseriei lor.

Cum iti stergi toate urmele dintr-un calculator. E mai simplu decat ai crede

Putini utilizatori stiu ca nu este suficient sa stergeti un fisier din Windows pentru ca acesta sa dispara pentru totdeauna. intr-un ghid publicat anul trecut, va aratam cum puteti recupera datele sterse de.

Utile: Patru bauturi considerate mai sanatoase decat apa; Cum sa slabesti 20 de kg in 3 luni. Afla ce trebuie sa consumi in fiecare zi; Ce se intampla cu organismul tau daca renunti la zahar?

Ce spune transpiratia despre sanatatea ta. Transpiratia nu indica doar faptul ca iti este cald sau ai facut mult efort. Vezi ce poate dezvalui despre sanatatea. Ce ceaiuri sunt bune pentru ficat. Ceaiurile sunt excelente pentru diferite probleme, iar daca exista ceva care poate contribui la o functionare mai buna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )