Libnet.ro
UNICEF

09:45

Etapa remizelor continua cu ASA Tg.Mures-Dinamo, scor 0-0

Online Sport Online Sport,
Etapa remizelor continua cu ASA Tg.Mures-Dinamo, scor 0-0

Sase meciuri disputate pana acum in prima etapa din Liga 1 si toate incheiate nedecis, ultimul dintre acestea duminica seara la Targu Mures intre ASA si Dinamo. continuă pe Online Sport

ASA Tg. Mures a castigat Supercupa Romaniei-Timisoreana la fotbal, dupa 1-0 cu Steaua

Vicecampioana ASA Tg. Mures a castigat miercuri seara Supercupei Romaniei-Timisoreana la fotbal, dupa ce a invins campioana Steaua Bucuresti, scrie Agerpres. ASA Tg. Mures a batul miercuri Steaua cu scorul de.

Al saselea egal in Liga I: ASA Targu-Mures - Dinamo, 0-0, in prima etapa

Formatia ASA Targu-Mures a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, in aceasta seara, pe teren propriu, in compania echipei Dinamo, in prima etapa a Ligii I.

Vasile Miriuta, instalat oficial la ASA Tg.Mures

La doua zile dupa castigarea Supercupei Romaniei, 1-0 in meciul cu Steaua de la Constanta, clubul muresean l-a instalat pe banca tehnica pe Vasile Miriuta.

Vasile Miriuta: Cel mai important este ca ASA Targu Mures sa bata Dinamo duminica

Vasile Miriuta, numit antrenor al ASA Targu Mures, a declarat vineri, ca cel mai important lucru in momentul de fata este ca echipa al carui antrenor a devenit incepand de joi, sa invinga in primul meci de.

VIDEO Rezumat Supercupa Romaniei, Steaua - ASA Targu Mures

Iata mai jos rezumatul video al partidei din Supercupa Romaniei 2015, meci castigat de ASA Targu Mures in fata Stelei cu 1-0.

Scene socante in vestiarul lui ASA Tirgu Mures in timpul meciului cu Steaua

Tehnicianul Dan Petrescu a reusit sa-i mobilizeze pe jucatorii sai la pauza, dupa o prima repriza in care jocul ASA-ului a lasat mult de dorit, scrie dolce-sport. ro. La final, portarul Edi Stancioiu a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )