Libnet.ro
UNICEF

06:00

Al saselea egal in Liga I: ASA Targu-Mures - Dinamo, 0-0, in prima etapa

Adevărul Adevărul,
Al saselea egal in Liga I: ASA Targu-Mures - Dinamo, 0-0, in prima etapa

Formatia ASA Targu-Mures a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, in aceasta seara, pe teren propriu, in compania echipei Dinamo, in prima etapa a Ligii I. continuă pe Adevărul

Vasile Miriuta: Cel mai important este ca ASA Targu Mures sa bata Dinamo duminica

Vasile Miriuta, numit antrenor al ASA Targu Mures, a declarat vineri, ca cel mai important lucru in momentul de fata este ca echipa al carui antrenor a devenit incepand de joi, sa invinga in primul meci de.

VIDEO Rezumat Supercupa Romaniei, Steaua - ASA Targu Mures

Iata mai jos rezumatul video al partidei din Supercupa Romaniei 2015, meci castigat de ASA Targu Mures in fata Stelei cu 1-0.

Etapa remizelor continua cu ASA Tg.Mures-Dinamo, scor 0-0

Sase meciuri disputate pana acum in prima etapa din Liga 1 si toate incheiate nedecis, ultimul dintre acestea duminica seara la Targu Mures intre ASA si Dinamo.

Vasile Miriuta, instalat oficial la ASA Tg.Mures

La doua zile dupa castigarea Supercupei Romaniei, 1-0 in meciul cu Steaua de la Constanta, clubul muresean l-a instalat pe banca tehnica pe Vasile Miriuta.

Control de amploare la combinatul Azomures. Locuitorii din Targu Mures au reclamat poluarea accentuata

Garda Nationala de Mediu va declansa saptamana viitoare un control de amploare la combinatul Azomures din Targu Mures, in urma a numeroase sesizari depuse de locuitorii orasului cu privire la accentuarea poluarii in ultimele sase luni, au declarat surse din Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, pentru Agerpres.

ASA Tg. Mures a castigat Supercupa Romaniei-Timisoreana la fotbal, dupa 1-0 cu Steaua

Vicecampioana ASA Tg. Mures a castigat miercuri seara Supercupei Romaniei-Timisoreana la fotbal, dupa ce a invins campioana Steaua Bucuresti, scrie Agerpres. ASA Tg. Mures a batul miercuri Steaua cu scorul de.

Scene socante in vestiarul lui ASA Tirgu Mures in timpul meciului cu Steaua

Tehnicianul Dan Petrescu a reusit sa-i mobilizeze pe jucatorii sai la pauza, dupa o prima repriza in care jocul ASA-ului a lasat mult de dorit, scrie dolce-sport. ro. La final, portarul Edi Stancioiu a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )