Libnet.ro
UNICEF

00:07

Etnicii evrei din Odesa iau in calcul plecarea in Republica Moldova in cazul intensificarii violentelor

B1 B1,
Etnicii evrei din Odesa iau in calcul plecarea in Republica Moldova in cazul intensificarii violentelor

Comunitatea evreiasca din Odesa a pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor, una dintre variantele luate in calcul fiind trecerea frontierei in Republica Moldova, au afirmat. continuă pe B1

Comunitatea evreiasca din Odesa ia in calcul plecarea in Republica Moldova daca violentele se intensifica

Etnicii evrei din Odesa au pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor, una dintre variantele luate in calcul fiind trecerea frontierei in Republica Moldova, afirma lideri ai comunitatii evreiesti, citati de ziarul The Jerusalem Post.

Comunitatea evreiasca din Odesa a pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor. R. Moldova este luata in calcul

Comunitatea evreiasca din Odesa a pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor, una dintre variantele luate in calcul fiind trecerea frontierei in Republica Moldova, au afirmat lideri aia cestei comunitati.

Ucraina: separatistii au luat cu asalt sediul politiei din Odesa

Peste 2 mii de manifestanti prorusi au lansat, ieri dupa-amiaza, un atac asupra sediului politiei ucrainene din Odesa, care, astfel, a fost nevoita sa inceapa eliberarea celor retinuti dupa violentele de vineri seara, soldate cu cel putin 40 de morti si 214 raniti, potrivit presei din Republica Moldova.

Serviciul de Securitate al Ucrainei ii acuza pe fosti demnitari ai lui Ianukovici de finantarea revoltelor din Odesa

Serviciul de Securitate al Ucrainei SBU ) il acuza pe fostul prim-ministru, Sergiy Arbuzov, si pe fostul viceprim-, Oleksandr Klymenko, de finantare revoltelor din Odesa, care au avut loc pe 2 mai, care s-au soldat cu moartea a cel putin 46 de persoane, anunta Kyivpost.

UE vrea ancheta privind violentele din Odesa

Inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Catherine Ashton, a solicitat sambata o ancheta independenta care sa identifice vinovatii de violentele de vineri de la Odesa, soldate cu peste 40 de morti. Ea a facut un apel la retinere pentru ca situatia sa nu se degradeze, transmite AFP, conform Agerpres.

Subiectele zilei: Violentele din Odesa sustin teroria ca Rusia vizeaza gurile Dunarii; Arestarea lui Stan Mustanta a aruncat in aer topul retelelor mafiote din magistratura; Cele mai aglomerate sosele din Romania

Ion Iliescu: Am avut o intelegere cu Putin. Rusia nu-si poate permite sa depaseasca anumite limite. Ion Iliescu, primul presedinte al Romaniei de dupa Revolutie, spune ca desi situatia din Ucraina este ingrijoratoare, n-ar trebui sa ne facem probleme. Apocalipsa de la Unirii. Apa a tasnit din tavanul supermarketului Carrefour, pasajul Unirii a fost inundat. In Centrul Vechi, grindina a asternut un strat de gheata. Ploile torentiale au creat, duminica, scene apocaliptice in Capitala.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )