Libnet.ro
UNICEF

20:00

Eugen Teodorovici, o noua replica taioasa pentru seful statului: Trebuie sa fie clar. Iohannis e obligat sa ia atitudine pe tema justitiei, nu sa dea mesaje care incita

B1 B1,
Eugen Teodorovici, o noua replica taioasa pentru seful statului: Trebuie sa fie clar. Iohannis e obligat sa ia atitudine pe tema justitiei, nu sa dea mesaje care incita

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, continua sa-l atace pe presedintele Klaus Iohannis. Teodorovici il acuza pe seful statului ca prin mesajele transmise da semnale negative in piata, spunand. continuă pe B1

Eugen Teodorovici vorbeste despre o crestere a costului de finantare a statului, dar o pune pe seama declaratiilor politice fara temei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca statul s-a confruntat in unele situatii cu costuri foarte mari la atragerea de bani de pe piata, dar pune acest lucru strict pe seama declaratiilor politice facute fara temei.

Eugen Teodorovici, replica dura pentru Klaus Iohannis: Sa se pozitioneze fata de ceea ce se intampla in justitie

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici i-a dat o replica dura presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului le-a cerut guvernantilor sa spuna clar daca exista bani pentru plata pensiilor si salariilor.

Eugen Teodorovici ne ameninta cu o noua REVOLUTIE. Cum vrea guvernul sa schimbe modul in care se deruleaza achizitiile publice

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, anunta o noua revolutie. Dupa cea fiscala, care a aruncat in aer tot mediul economic, guvernul intentioneaza acum sa schimbe modul in care se deruleaza.

Eugen Teodorovici: Sunt bani pentru pensii si salarii! Ce mesaj ii transmite presedintelui Iohannis

Ministrul de finante, Eugen Teodorovici, .

Eugen Teodorovici: Va rog, depuneti formularele unice in mod online!

Ministrul de finante, Eugen Teodorovici, face un apel ca romanii sa depuna formularele unice online - in primul rand pentru a scapa de cozile de la ghisee, iar in al doilea rand pentru a beneficia de reducerea.

Eugen Teodorovici, despre Viorica Dancila: Este o persoana simpla, fara orgolii ieftine

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca premierul Viorica Dancila este o persoana simpla si fara orgolii ieftine care induce lucrul in echipa la nivel de guvern, informeaza Digi.

Eugen Teodorovici raspunde criticilor Comisiei Europene: Sunt declaratii care au scopul de a destabiliza si de a crea dezavantaje Romaniei

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a lansat un atac fara precedent la adresa Comisiei Europene, mai exact la adresa Colegiului Comisarilor Europeni, dupa ce forul comunitar a adus critici extrem de.

Eugen Teodorovici, ultimele informatii despre Pilonul II de pensii

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a venit cu ultimele informatii despre Pilonul II de pensii. Acesta sustine ca este prematur sa se vorbeasca acum inainte de a se face o analiza. Toti cei cu care.

Un sofer din Capitala, replica naucitoare pentru un politist care l-a oprit in trafic: Nu trebuia sa fiti aici. Mi-a spus.

Un sofer oprit duminica seara de un politist in Capitala a avut o replica incredibila pentru omul legii. -Dar nu trebuia sa fiti aici! - De ce? -Gabriela mi-a zis ca sunteti pe strada cealalta! .

Pensiile si salariile nu sunt in pericol

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca nu exista niciun pericol pentru plata salariilor si a pensiilor in acest an, el raspunzandu-i astfel presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut Guvernului sa raspunda daca mai are bani pentru salarii si pensii pana la sfarsitul anului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )