Libnet.ro
UNICEF

06:30

EUGEN TEODOROVICI: Sunt bani pentru ce ne-am angajat ca avem de facut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TEODOROVICI: Sunt bani pentru ce ne-am angajat ca avem de facut

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a reiterat astazi ca, pana la finele anului, sunt bani atat pentru investitii, cat si pentru cheltuieli legate de salarii si pensii, insa, daca o cheltuiala publica poate fi ajustata intr-un mod logic, acest lucru trebuie facut. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici reactioneaza la acuzatia ca Guvernul pregateste concedieri si taierea salariilor in sectorul public: Avem bani, dar daca sunt cheltuieli care pot fi ajustate, de ce sa nu se faca acest lucru? (VIDEO)

Cineva incearca intr-un mod jalnic sa aduca aceasta discutie pe tapet - asa a reactionat Eugen Teodorovici, intrebat daca Ministerul Finantelor a trimis tuturor institutiilor publice o notificare prin care.

Nou anunt despre taxa auto. Teodorovici a spus ca se vor aloca din nou bani pentru ANAF. Ce vor face cu ei

Eugen Teodorovici a facut noi declaratii despre Hotararea privind taxa auto. Executivul ar putea aproba in cursul zilei de miercuri Hotararea pentru alocarea unei sume suplimentare. Eugen Teodorovici, noi vesti despre taxa auto Eugen Teodorovici a fost intrebat daca procesul pentru returnarea taxei de auto s-a incheiat. Acesta a explicat faptul ca, momentan, este in [] .

Eugen Teodorovici, despre o eventuala candidatura la sefia PSD: Eu iau in calcul absolut orice

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat marti, intrebat despre o eventuala candidatura la sefia PSD, ca ia in calcul absolut orice. Stati un pic, ca discutiile sunt in curs. Eu iau in.

EUGEN TEODOROVICI: Un sistem mai bun de sanatate depinde fundamental de finantare

Realizarea unui sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare, iar un rol esential le revin ministerelor de Finante, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cadrul reuniunii G20 de la Fukuoka, Japonia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )