Libnet.ro
UNICEF

21:45

Eugen Tomac: Dupa infiintarea legala a PMP, voi candida la presedintia partidului

Adevărul Adevărul,
Eugen Tomac: Dupa infiintarea legala a PMP, voi candida la presedintia partidului

Presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca va candida la presedintia formatiunii, daca va reusi, alaturi de actuala echipa, sa indeplineasca obiectivele propuse pana la hotararea instantei de infiintare a PMP. continuă pe Adevărul

Eugen Tomac: Dupa ce va fi inregistrat PMP, care se va afilia PPE, voi candida la sefia partidului

Presedintele interimar al Partidului Miscarea Poporului, Eugen Tomac, a declarat ca va candida la sefia noului partid dupa inregistrarea formatiunii. Liderul Partidului Miscarea Populara a fost intrebat cand.

Presedintele interimar, Eugen Tomac, va candida la sefia noului partid

Presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, astazi, ca va candida la sefia noului partid dupa inregistrarea formatiunii, conform Antena3. ro.

Eugen Tomac va candida la sefia Partidului Miscarea Populara dupa inregistrarea partidului. PMP se va afilia la PPE

Presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca va candida la sefia noului partid dupa inregistrarea formatiunii, iar Teodor Baconschi a precizat ca PMP isi propune sa devina membru al PPE, discutiile urmand sa inceapa in perioada urmatoare, transmite Mediafax.

Presedintele interimar al PMP, Eugen Tomac, va candida la sefia partidului dupa inregistrarea formatiunii

Presedintele interimar al PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca va candida la sefia noului partid dupa inregistrarea formatiunii, iar Teodor Baconschi a precizat ca PMP isi.

Funar ii raspunde lui Vadim: Voi candida pentru functia de presedinte al PRM

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a anuntat vineri ca va candida pentru presedintia PRM, precizand ca excluderea sa din partid de catre Vadim Tudor nu este legala.

Funar: Voi candida la presedintia PRM, insa nu impotriva lui C.V. Tudor

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, exclus vineri din partid de catre Corneliu VadimTudor, afirma ca va candida la presedintia partidului in cadrul Congresului de sambata, la care se va discuta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )