Libnet.ro
UNICEF

15:15

Euractiv pe surse: Corina Cretu a pierdut portofoliul politicilor regionale

România Liberă România Liberă,
Euractiv pe surse: Corina Cretu a pierdut portofoliul politicilor regionale

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a pierdut portofoliul de comisar european pe politici regionale, informeaza site-ul Euractiv pe baza unei organigrame provizorii a viitoarei Comisii Europene, obtinute de un corespondent de la Bruxelles. continuă pe România Liberă

Surse: Corina Cretu, confirmata de Jean-Claude Juncker pentru portofoliul Politicii Regionale

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al CE, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, scrie Gandul. info citand surse de la.

Corina Cretu ar fi pierdut portofoliul de Politici Regionale: La ce rubrica este trecuta Romania

Europarlamentarul PSD Corina Cretu ar fi pierdut portofoliul de comisar pe Politici Regionale, conform unei organigrame provizorii a viitoarei Comisii Europene, obtinute de un corespondent de la Bruxelles. Conform.

Surse: Corina Cretu, confirmata de Juncker in functia de comisar pentru portofoliul Politicii Regionale

UPDATE 17:48 Corina Cretu a fost confirmata in functia de comisar de catre presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in detrimentul actualului comisar pentru Agricultura, Dacian.

Corina Cretu, confirmata de Junker pentru portofoliul Politicii Regionale

Presedintele desemnat al CE, Jean-Claude Junker, a confirmat faptul ca europarlamentarul PSD Corina Cretu este propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, noteaza Gandul, citand surse de la Bruxelles care spun ca aceasta ar urma sa.

Cine este Corina Cretu, cea de-a doua nominalizare pentru postul de comisar european

Europarlamentarul PSD Corina Cretu este cea de-a doua nominalizare facuta de premierul Victor Ponta pentru postul de comisar european in viitoarea Comisie Juncker, alaturi de Dacian Ciolos. Decizia presedintelui CE Jean-Claude Juncker privind portofoliul acordat Romaniei in Comisia Europeana va fi anuntata saptamana viitoare.

VIDEO FOTO UPDATE Corina Cretu, confirmata de Bruxelles, drept propunerea Romaniei la Politica Regionala

Corina Cretu, europarlamentar PSD, fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European. Premierul Victor Ponta l-a informat, pe 30 iulie, pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, despre cele doua propuneri ale Guvernului pentru functia de comisar european, informarea continand inclusiv numele celor propusi, Dacian Ciolos si Corina Cretu.

Corina Cretu, audiata joi la Bruxelles. Blaga si Iohannis critica propunerea, Ponta critica ACL

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va discuta joi cu europarlamentarul PSD Corina Cretu, desi, oficial, prima optiune a Romaniei a fost pentru Dacian Ciolos. in acelasi timp, Blaga si Iohannis i-au scris lui Juncker si i-au transmis ca nominalizarea Corinei Cretu este una ilegala.

VIDEO FOTO UPDATE Corina Cretu, a doua propunere dupa cea a lui Dacian Ciolos

Premierul Victor Ponta l-a informat, pe 30 iulie, pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, despre cele doua propuneri ale Guvernului pentru functia de comisar european, informarea continand inclusiv numele celor propusi, Dacian Ciolos si Corina Cretu.

Juncker va purta discutii doar cu Corina Cretu pentru postul de comisar

Presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a decis ca din cei doi candidati ai Romaniei pentru un post de comisar sa aiba discutii doar cu europarlamentarul PSD Corina Cretu, sustine o sursa europeana, citata de Mediafax .

VIDEO Juncker va purta discutii doar cu Corina Cretu pentru postul de comisar

Presedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a decis ca din cei doi candidati ai Romaniei pentru un post de comisar sa aiba discutii doar cu europarlamentarul PSD Corina Cretu, sustine o sursa europeana, citata de Mediafax .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )