Libnet.ro
UNICEF

01:05

EURO 2016. Ciprian Tatarusanu, reactie dupa esecul in fata Frantei

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Ciprian Tatarusanu, reactie dupa esecul in fata Frantei

EURO 2016 Am demonstrat ca suntem la nivelul lor. Am avut ocazii mai mari. Printr-o greseala a arbitrului si un sut de exceptie, au obtinut victoria. Ne da incredere acest rezultat atata timp c. continuă pe Antena3

EURO 2016. Bogdan Andone, reactie la cald dupa Romania-Franta 1-2

Am iesit de pe teren cu capul sus, cred ca am jucat bine. Din pacate am pierdut, dar in fotbal se intampla uneori asa. Nu cred ca ni se poate reprosa ceva. A fost un meci greu,.

EURO 2016. Catalin Tolontan, reactie minunata dupa Romania-Franta 1-2

Mergem inainte si cu investigatiile si cu fotbalul. Elita care se plinge. Maestrii escapismului carora le miroase tot. Establishmetul care nu mai suporta neamul asta prost al.

The Mirror: Subestimezi Romania pe riscul tau la Euro 2016

Publicatia britanica The Mirror a scris dupa meciul de deschidere al Euro 2016 ca formatiile care subestimeaza nationala Romaniei o fac pe riscul lor, iar reprezentativele Albaniei si Elvetiei ar trebui sa fie constiente ca jucatorii lui Anghel.

A fost fault! Publicatiile LEquipe si AS dau dreptate portarului roman, Ciprian Tatarusanu. Romania ar fi trebui sa faca cel putin un egal (VIDEO)

Romania a pierdut cu scorul de 1-2 meciul de deschidere de la Euro 2016, in urma golului marcat in penultimul minut regulamentar, de Dimitri Payet. Pana la acea reusita, insa, golul care a.

Iordanescu, dezamagit de infrangerea din meciul cu Franta. Ciprian Tatarusanu: Fault clar!

Meciul de debun de la EURO 2016 a avut loc intre Franta si Romania, si s-a terminat cu scorul 2-1. Selectionerul echipei tricolorilor a declarat la sfarsitul partidei ca ii pare rau.

EURO 2016. Ce scrie presa franceza, dupa meciul Romania-Franta: Lumina a venit de la Payet

Presa franceza scrie, dupa meciul de debut din Campionatul European de Fotbal 2016, despre victoria obtinuta de Les Bleus in fata Romaniei, notand ca francezii nu au avut o misiune usoara in fata Romaniei.

Franta - Romania, meciul de deschidere la EURO 2016/ Scor: 2-1

ACTUALIZARE 00:04 Echipa tarii noastre, aproape de un rezultat bun in fata Frantei, la debutul EURO 2016, dar a pierdut 1-2) Nationala de fotbal a tarii noastre a fost invinsa greu de formatia Frantei cu scorul de 2-1 0-0), in meciul inaugural al EURO 2016, vineri seara, pe Stade de France din Saint-Denis, dupa un gol primit in minutul 89, relateaza Agerpres.

in ajunul deschiderii Euro-2016, statul va lua masurile necesare pentru a face fata grevelor

Presedintele Francois Hollande a promis joi la Tulle ca statul francez va lua toate masurile necesare pentru a face fata grevelor, care perturba tara in ajunul deschiderii Euro-2016, informeaza AFP.

Sondaj IRES: Ce parere au romanii despre sansele tricolorilor la EURO 2016. Cati cred ca vom castiga si cati cunosc jucatorii echipei Nationale

Un studiu realizat de IRES pentru perceptiile romanilor despre evolutia tricolorilor la EURO 2016 a aratat ca foarte multa lume are incredere in reusitele echipei nationale in fata.

Bucurestenii pot viziona gratuit meciurile de la Euro 2016 pe un ecran gigant amplasat in Parcul Bazilescu

Microbistii bucuresteni pot viziona meciurile de la Campionatul European de Fotbal - Franta 2016 in Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei. Timp de o luna, in perioada 10 iunie - 10 iulie 2016 administratia locala a Sectorului 1 va amplasa pe platoul din fata Teatrului de Vara din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitala vor putea urmari gratuit partidele de la Euro 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )