Libnet.ro
UNICEF

06:00

in ajunul deschiderii Euro-2016, statul va lua masurile necesare pentru a face fata grevelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in ajunul deschiderii Euro-2016, statul va lua masurile necesare pentru a face fata grevelor

Presedintele Francois Hollande a promis joi la Tulle ca statul francez va lua toate masurile necesare pentru a face fata grevelor, care perturba tara in ajunul deschiderii Euro-2016, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

inainte de Romania-Franta de la Euro 2016, francezii lanseaza o aplicatie care te avertizeaza in caz de atentat

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016 si, implicit pentru primul [].

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

La Paris, joi s-a simtit pentru prima data atmosfera si tensiunea apropierii debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicata unei actiuni care s-a derulat chiar la Ambasada Romaniei la Paris unde a fost inaugurata Casa Romaniei in premiera. Pe durata sederii nationalei romane la competitie foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea sa mearga la Ambasada Romaniei din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului romanesc la nivel de nationala.

Parcul IOR din Capitala este pregatit pentru EURO 2016. Un spatiu urias a fost amenajat pentru suporteri (VIDEO)

Suporterii nationalei au incepand de maine posibilitatea de a viziona in aer liber, in Bucuresti, meciurile de la Euro 2016. Pentru ca in parcul IOR, pentru 30 de zile.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal organizat in Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

EURO 2016 - Programul complet al competitiei de fotbal din Franta

Campionatul european de fotbal EURO 2016 incepe pe 10 iunie, odata cu mediul de debut dintre Franta si Romania. Aceasta partida este prima dintre cele 51 de meciuri care se vor disputa la EURO.

Bucurestenii pot viziona gratuit meciurile de la Euro 2016 pe un ecran gigant amplasat in Parcul Bazilescu

Microbistii bucuresteni pot viziona meciurile de la Campionatul European de Fotbal - Franta 2016 in Parcul Bazilescu din Sectorul 1 al Capitalei. Timp de o luna, in perioada 10 iunie - 10 iulie 2016 administratia locala a Sectorului 1 va amplasa pe platoul din fata Teatrului de Vara din Parcul Bazilescu un ecran gigant pe care iubitorii fotbalului din Capitala vor putea urmari gratuit partidele de la Euro 2016.

EURO 2016, prezentarea Grupei E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia

Probabil cea mai talentata generatie din istoria fotbalului belgian vine la Euro 2016 hotarata sa faca un turneu final perfect. De altfel, Belgia este clasata pe locul 2 in ierarhia FIFA.

Pentru EURO 2016, francezi au o aplicatie ce anunta amenintarile teroriste

Cu doar cateva zile inaintea meciului de fotbal Romania Franta de la EURO 2016, Ministerul de Interne al Frantei a lansat o aplicatie intitulata SAIP. Aflata in continuare intr-o stare de urgenta ridicata, Franta continua sa se afle sub o amenintare terorista constanta. Din acest motiv, printre pregatirile pentru EURO 2016, s-a aflat si dezvoltarea [].

Cele mai bune televizoare pe care sa vezi meciul Franta Romania de la Euro 2016

Franta Romania, primul meciul de la Euro 2016, va avea loc vineri,iar turneul final este o ocazie pentru eMAG de a porni o noua campanie de reduceri. Euro 2016 va fi un turneu extrem de interesant, datorita noului format implementat. Avand in vedere ca ocompetitie fotbalistica atat de intensatrebuie traita la maximum, cei de [].

FOTO EXCLUSIV. EURO 2016: Tricolorii, mai motivati ca niciodata, inaintea meciului de debut cu Franta

Jurnalistii prezenti miercuri in cantonamentul nationalei de fotbal au avut ocazia de a vorbi minute bune cu doi dintre jucatorii de baza ai nationalei inaintea meciului de deschidere de la Euro 2016. Activitatea de presa a fost deschisa de prezenta unuia dintre antrenorii secunzi in persoana lui Viorel Moldovan fostul atacant al Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )