Libnet.ro
UNICEF

21:45

Euro 2016 FOTOGALERIE Spania vs Turcia 3-0/ Campioana, in optimi - Fiesta iberica la Nisa

Hotnews Hotnews,
 Euro 2016 FOTOGALERIE Spania vs Turcia 3-0/ Campioana, in optimi - Fiesta iberica la Nisa

Spania, campioana ultimelor doua editii ale Campionatului European de fotbal, a facut spectacol impotriva Turciei, ibericii impunandu-se cu 3-0 pe Allianz Riviera din Nisa Euro 2016, Grupa D). In urma acestei victorii, echipa pregatita de Vicente del Bosque a obtinut biletele pentru optimi. continuă pe Hotnews

Spania - Turcia 3-0, in Grupa D la EURO 2016

Spania a invins Turcia cu scorul 3-0 in meciul disputat pe Stade de Nice din Nisa, in Grupa D la EURO 2016, informeaza DigiSport. Cu 10 minute inainte de pauza, Morata a deschis scorul cu o.

CORESPONDENTA: Ziua a patra la Euro 2016 - rezultatele si marcatorii

Cea de-a patra zi a CE din Franta a avut in prim plan meciuri foarte frumoase. in prima confruntare a zilei, Spania, campioana en-titre a continentului, a trecut la limita, scor 1-0, de Cehia.

EURO 2016: Liderul galeriei ruse a fost expulzat din Franta (VIDEO)

Reactie dura a oficialitatilor franceze dupa actele de huiliganism din ultimele zile de la Euro 2016! Un huligan rus a fost expulzat din Franta, alaturi de alti 18 scandalagii, transmite B1TV. Aceasta.

Cristiano Ronaldo, cucerit de o animatoare la EURO 2016. Cine este femeia dupa care fotbalistul a intors capul (Video)

Admiratoarele lui Cristiano Ronaldo au simtit cum le musca sarpele geloziei vazandu-si idolul privind lung la una dintre animatoarele de la Euro 2016. S-a intamplat inaintea partidei Portugalia - Islanda, cand starul nu si-a ascuns interesul pentru respectiva hostess. Ba chiar s-a mai intors odata spre tanara si i-a zambit dulce. Iar ea a raspuns cu un suras.

Decizie de ultima ora la EURO 2016. Au fost trimisi acasa!

Liderul asociatiei suporterilor din Rusia va fi expulzat din Franta, printr-o decizie care vine dupa violentele de la Marsilia, inaintea meciului Anglia - Rusia de la Euro 2016. Alexander Shprygin se.

Incidente la Euro 2016: Telefonul mobil al unui reporter a fost furat chiar in timpul unei transmisiuni live, pe Facebook, din mijlocul suporterilor (VIDEO)

Unui reporter al RT France i-a fost furat telefonul mobil chiar in momentul in care facea o transmisiune in direct pe Facebook, in care prezenta primele reactii de dupa meciul de la Euro 2016,.

Revista presei: Scorul meciului Romania Elvetia de la Euro 2016

Scorul meciului Romania Elvetia, disputat in cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2016, este cel mai discutat subiect de pe internet in aceasta dimineata. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti cat mai multe stiri utile, din domenii [].

Franta a invins Albania, scor 2-0, cu goluri marcate in minutele 90 si 90+5, si s-a calificat in optimile Euro-2016

Reprezentativa Frantei a invins, miercuri, la Marsilia, cu scorul 1-0 0-0), formatia Albaniei, prin golurile marcate de Griezmann in minutul 90 si Payet in minutul 90+5, in etapa a doua a Grupei A, din care face parte si Romania. Gazdele turneului final au obtinut calificarea in optimile de finala ale Euro-2016.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

EURO 2016. Romania - Elvetia. Veste proasta pentru suporterii nationalei

Fanii nationalei Romaniei se pregatesc intens pentru a doua partida a echipei noastre la Euro 2016, astazi, de la ora 19. 00, contra Elvetiei. Tricolorii vor juca tot la Paris, dar nu pe Stade de France, ci .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )