Libnet.ro
UNICEF

15:30

Euro 2016, preliminarii: Rezultate inregistrate vineri - Meciul Muntenegru vs Rusia, intrerupt in minutul 67 din cauza incidentelor grave din tribune

Hotnews Hotnews,
 Euro 2016, preliminarii: Rezultate inregistrate vineri - Meciul Muntenegru vs Rusia, intrerupt in minutul 67 din cauza incidentelor grave din tribune

Partida Muntenegru - Rusia Grupa G) a fost intrerupta in minutul 67, din cauza gravelor incidente din tribune. Fanii gazdelor au aruncat cu diverse obiecte in teren, iar Igor Akinfeev portarul rusilor) a fost scos cu targa de pe teren dupa ce a fost lovit in umar cu o fumigena. Intra in material pentru a vedea rezultatele serii. continuă pe Hotnews

Portar lovit de o fumigena, la meciul Muntenegru-Rusia

Meciul Muntenegru - Rusia, din preliminariile Euro-2016, a fost intrerupt, vineri, pentru 30 de minute, in secunda 20, dupa ce portarul rus Igor Akinfeev a fost lovit in umar de o fumigena aruncata din tribune.

Rezultate din preliminariile Euro-2016

Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, in preliminariile Campionatului European din 2016: .

Rezultate din preliminariile EURO 2016

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, vineri seara, in preliminariile EURO 2016.

VIDEO Igor Akinfeev, lovit cu o fumigena din tribune - Meciul Muntenegru vs Rusia, suspendat

Disputa Muntenegru - Rusia din preliminariile pentru Euro 2016) a fost suspendata in minutul 67, din cauza gravelor incidente din tribune. Igor Akinfeev a fost lovit cu o fumigena de suporterii echipei gazda si a fost dus direct la spital.

Preliminarii Euro 2016: Programul meciurilor din weekend si clasamentele

Vineri, sambata si duminica se disputa meciuri din etapa a cincea a grupelor pentru preliminariile lui Euro 2016. Olanda-Turcia, in Grupa A, si Portugalia - Serbia, in Grupa I, sunt printre cele mai atractive dispute. Romania intalneste duminica Insulele Feroe, la Ploiesti ora 19.

Preliminarii Euro 2016: Romania lupta cu Insulele Feroe pentru 3 puncte importante

Romania va disputa primul meci oficial din 2015, duminica, de la ora 19. 00, pe stadionul Ilie Oana, din Ploiesti, in etapa a cincea a preliminariilor Euro 2016. Adversara a reusit surpriza turneului, la Atena.

Seara fara surprize in preliminariile Euro 2016. Muntenegru - Rusia, partida intrerupta din cauza incidentelor din tribune

Spania a invins Ucraina, 1 - 0, intr-un meci contand pentru grupa C a preliminariilor Euro 2016, unicul gol al partidei fiind marcat de Alvaro Morata. in aceeasi grupa, Belarus a invins Macedonia, 2 - 1, iar.

Meciul Romania-Feroe,din preliminariile Euro 2016, prefatat la Adevarul Live: e primul joc din istoria nationalei care se joaca la Ploiesti

In studioul emisiunii Adevarul Live a fost prefatat duelul dintre Romania si Insulele Feroe, care conteaza pentru preliminariile Euro 2016.

VIDEO Preliminarii Euro 2016. Meciul Muntenegru - Rusia, intrerupt definitiv in minutul 67

Meciul dintre seclectionatele Muntenegrului si Rusiei a fost suspendat definitiv in minutul 67, la scorul de 0-0, vineri seara, la Podgorica, din cauza incidentelor petrecute intre jucatorii celor doua formatii.

Kazahstan - Islanda, scor 0-3, in preliminariile Euro-2016

Reprezentativa Kazahstanului a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de nationala Islandei, intr-un meci din grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )